Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul pariu al lui Gică Hagi, pe făraş! Anunţul conducerii. ”100% vor exista consecinţe”

Fostul pariu al lui Gică Hagi, pe făraş! Anunţul conducerii. ”100% vor exista consecinţe”

Superliga

Comentarii

Jefte Betancor este pe picior de plecare de la CFR. Atacantul spaniol al clujenilor nu a confirmat în acest sezon şi a marcat doar un gol în 15 meciuri în toate competiţiile.

Picătura care a umplut paharul pentru oficialii grupării din Gruia a venit în urmă cu o săptămână, atunci când ibericul a părăsit stadionul, după ce a fost schimbat la pauza meciului cu Farul, câştigat de CFR cu 3-1. Mai mult decât atât, fostul golgheter al Farului a fost total nemulţumit de faptul că nu a prins lotul în derby-ul cu ”U” Cluj din Cupă, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Cristi Balaj a dat de înţeles că Jefte va pleca de la CFR în iarnă

”Jefte a avut o accidentare şi rămâne de văzut în ce măsură vom continua sau nu colaborarea. Rămâne de văzut. Sută la sută vor exista consecinţe. Este un jucător bun, îi doresc să joace aşa cum îşi doreşte şi el, doar că într-o echipă nu este suficient să fii prieten prin modul în care comunici cu un coleg la altul şi nu mă refer la Jefte aici.

Trebuie să demonstrezi acest lucru şi prin sacrificii, că joci sau nu joci, prin pasa pe care o dai, prin modul în care te demarci când un coleg are nevoie de sprijinul tău sau prin modul în care te comporţi când nu eşti în teren şi mă refer aici la orice jucător”, a declarat Balaj, pentru Fanatik.

Jefte a fost transferat de CFR Cluj de la Farul Constanţa în vara anului trecut, în schimbul sumei de 300.000 de euro. În prezent, atacantul în vârstă de 30 de ani este cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro.

  • A fost golgheterul ”marinarilor” în sezonul 2021-2022.

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligăjefte 

viewscnt
Articole similare