Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Real Madrid se gândeşte la viitor, un star semnează până în 2029!

OFICIAL | Real Madrid se gândeşte la viitor, un star semnează până în 2029!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi-a asigurat serviciile lui Eduardo Camavinga, (20 de ani) până în 2029.

Francezul care a jucat pe parcursul carierei sale la Real Madrid pe mai multe poziţii şi-a prelungit înţelegerea cu gruparea madrilenă până în 2029.

Camavinga, om de bază pentru Real Madrid

Eduardo Camavinga a semnat cu Real Madrid în vara anului 2021. Real Madrid plătea la acea vreme celor de la Stade Rennes 31.000.000 de milioane de euro.

Camavinga a jucat, până acum, în tricoul "Los Blancos" pe poziţiile de mijlocaş central, mijlocaş defensiv şi fundaş stânga.

Accidentările lui Ferland Mendy l-au forţat pe Carlo Ancelotti să îl folosească pe Camavinga, pe postul de fundaş lateral stânga.

114 meciuri a disputat Camavinga în tricoul madrilenilor, timp în care a oferit cinci pase decisive şi a punctat de două ori.

La naţionala Franţei, Camavinga a jucat 12 meciuri şi a înscris un singur gol.

Acest anunţ vine după reînnoirea contractelor unor alţi jucători importanţi din lot, precum Federico Valverde, Rodrygo şi Vinicius Junior.

  • 90.000.000 este cota de piaţă a lui Eduardo Camavinga, conform transfermarkt.com

Real Madrid este pe locul doi în La Liga, după ce madrilenii s-au încurcat într-o partidă cu o altă echipă din Madrid, Rayo Vallecano, echipa lui Andrei Raţiu, care a debutat în La Liga, în partida încheiată 0-0.

Afla mai multe despre: real madrideduardo camavinga 

viewscnt
Articole similare