Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, pus la zid după înfrângerea cu UTA: "Dacă are demnitate, să plece! La revedere!"

Ovidiu Burcă, pus la zid după înfrângerea cu UTA: "Dacă are demnitate, să plece! La revedere!"
Comentarii

Echipa UTA Arad a câştigat, cu scorul de 2-1, meciul susţinut, luni, în compania formaţiei Dinamo, în etapa a XV-a din Superligă.

Pentru UTA au marcat Micovschi,  şi Marcelo Freitas, în minutul 90+4, dintr-un penalti acordat după consultarea VAR. Golul dinamoviştilor a fost înscris de Politic, în minutul 8.

În clasament, Dinamo este pe locul 15, cu 11 puncte, iar UTA este pe 10.cu 18 puncte.

Giani Kiriţă, fostul fotbalist de la Dinamo, i-a cerut demisia lui Burcă 

"Ovidiu Burcă a spus după meci ‘domniile lor’. E clar că sunt discuţii între ei. Sunt două variante: ori îl demit, ori, dacă are demnitate, să plece. Eu dacă aş fi antrenorul lui Dinamo şi aş avea rezultatele astea: La revedere! Nu de aseară, cu două etape în urmă (n.r - ar fi plecat).

Mai ţineţi minte când zicea Burcă în septembrie că o să avem o pantă ascendentă? Suntem la retrogradare. Încotro ne îndreptăm dacă el nu poate să plece, acţionarii nu-l pot da afară? Ne îndreptăm spre Liga a 2-a şi ce facem? Mi s-a părut că nea Mircea (n.r. - Rednic) a făcut echipa de genul ‘Haideţi, mă, hai să vă ajut’. Şi nu am fost în stare să o băgăm în poartă. Şi când a văzut că nu se poate, a zis ‘Hai, mă, hai să batem’", a declarat Giani Kiriuţă pentru Fanatik.

Ce a declarat Burcă după meci:

”E un penalty pe care l-am primit total anapoda. E împotriva jocului, împotriva cursului jocului. Niciodată nu vorbesc de arbitraje, dar ce s-a întâmplat la faza aia e scandalos. Suntem echipa care ar fi trebuit să câştigăm acest meci. Am avut ocazia să facem 2-0, dar meciul se incheie cu penalty-ul făcut cadou celor de la UTA. Şi, din păcate, nu s-a terminat seria de rezultate negative.

Nu am foarte multe lucruri pe care să le reproşez echipei. Avem foarte multe ocazii, nu înscriem, ne lipseşte puţină luciditate. Această decizie face ca noi să plecam fără puncte de aici.

E dureros că am acumulat foarte puţine puncte până acum. Au am avut nicio discuţie (n.r. cu conducerea). Nu sunt omul care să renunţe. Dinamo m-a învăţat să nu renunţ niciodată. Asta încerc să le transmit şi băieţilor”, a declarat Burcă.

Afla mai multe despre: ovidiu burcădinamouta 

viewscnt
Articole similare