Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ivaylo Petev a fost prezentat la Universitatea Craiova! Primele declaraţii din Bănie

OFICIAL | Ivaylo Petev a fost prezentat la Universitatea Craiova! Primele declaraţii din Bănie
Comentarii

Universitatea Craiova şi-a prezentat astăzi noul antrenor, pe bulgarul Ivaylo Petev.

Se încheie perioada interimatului asigurat de cuplul Corneliu Papură - Dragoş Bon. Universitatea Craiova n-a mai câştigat de patru meciuri în Superliga, este pe locul al patrulea în clasament, cu 23 de puncte. Motiv pentru care Rotaru şi-a adus antrenor.

Noul antrenor al Universităţii Craiova, bulgarul Ivaylo Petev, a fost prezentat de însuşi finanţatorul clubului, Mihai Rotaru, care a apărut în premieră la o conferinţă de presă a clubului din Bănie.

”Este foarte important pentru tot clubul ca fiecare să dea totul şi Universitatea să arate aşa cum trebuie. E echipa care m-a dorit cel mai mult din întreaga carieră şi asta înseamnă respect. Ambiţiile mele şi ale patronului sunt aceleaşi.

Eu am jucat cu jucători români, am şi antrenat şi jucători români. Am o părere bună despre ei. Urmăresc şi campionatul, aşa că e firesc să-ţi iei informaţii.

Contractul e până-n 2026. Or să vină trei persoane din staff-ul meu, am lucrat cu ei în Bosnia şi la Ludogoreţ.

Faptul că patronul e aici înseamnă respect. N-am ştiut că-i în premieră. Aşteptările sunt mari, e normal. Prima dată trebuie să menţinem un nivel bun, fără oscilaţii. Avem potenţial, putem câştiga orice meci”, au fost primele declaraţii pe care le-a dat noul antrenor al Craiovei. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovaivaylo petevrotaru 

viewscnt
Articole similare