Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Real Madrid continuă mutările. Înca un star a semnat până în 2028!

ULTIMĂ ORĂ | Real Madrid continuă mutările. Înca un star a semnat până în 2028!

Real Madrid

Comentarii

După anunţul semnării unui nou contract al mijlocaşului Eduardo Camavinga, Real Madrid s-a decis să-şi asigure serviciile pentru înca patru ani a unui alt mijlocaş de bază din ultimele sezoane.

Real Madrid, înca o mutare ţinută ascunsă 

Conform jurnalistului italian, Fabrizio Romano, jucătorul celor de la Real Madrid, Federico Valverde, (25 de ani) va semna un contract valabil pe patru ani cu vice-campioana Spaniei. 

Noul contract al mijlocaşului uruguayan conţine o clauză de un miliard de euro.

Această clauză are rolul de a ţine la distanţă interesul din partea cluburilor din Arabia Saudită.

Această mutare a fost realizată fără mari discuţii în presa internaţională.

În tricoul "Los Blancos", uruguayanul Federico Valverde a disputat 215 partide în care a înscris de 19 ori şi a oferit 18 pase decisive.

  • Cota sa pe site-ul transfermarkt.com este de 100 de milioane de euro.

 

 

Real Madrid, mutare "pe silenţios". Eduardo Camavinga şi-a prelungit contractul până în 2028

Fabrizio Romano a anunţat, miercuri seara, că Eduard Camavinga (20 de ani), fotbalist cumpărat de la Rennes în vara lui 2021, şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2028.

Despre acestă mutare s-a vorbit puţin în ultimele săptămâni, semn că "secretul" a fost bine păstrat de ambele tabere implicate.

De asemenea, se pare că Eduardo Camavinga va avea o clauză de reziliere de un miliard de euro în noul contract cu Real Madrid.

Eduard Camavinga a fost transferat de Real Madrid de la Rennes în vara lui 2021, în ultima zi de mercato, în schimbul a 31 de milioane de euro. 

De atunci, francezul a strâns 110 meciuri, două goluri şi cinci pase decisive, iar la capitolul trofee a câştigat un titlu de campion în LaLiga, dar şi Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Mondialul cluburilor cu Real Madrid.

Afla mai multe despre: real madridfederico valverdeeduardo camavinga 

viewscnt
Articole similare