Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Real Madrid a mutat "pe silenţios". A semnat până în 2028!

ULTIMA ORĂ | Real Madrid a mutat "pe silenţios". A semnat până în 2028!

Real Madrid

Comentarii

Cu picioarele pe pământ şi atentă în prezent, Real Madrid are grijă şi de viitorul clubului. Echipa de pe "Santiago Bernabeu" a făcut o mutare importantă, "pe silenţios", despre care s-a vorbit puţin în ultimele săptămâni în presa din străinătate.

Real Madrid tace şi face. Florentino Perez a făcut o mutare importantă pentru viitorul clubului de pe "Santiago Bernabeu". Preşedintele Realului a convins un fotbalist de viitor să spună "da" contractului oferit de echipa din capitala Spaniei.

Real Madrid, mutare "pe silenţios". Eduardo Camavinga şi-a prelungit contractul până în 2028

Fabrizio Romano a anunţat, miercuri seara, că Eduard Camavinga (20 de ani), fotbalist cumpărat de la Rennes în vara lui 2021, şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2028. Despre acestă mutare s-a vorbit puţin în ultimele săptămâni, semn că "secretul" a fost bine păstrat de ambele tabere implicate.

De asemenea, se pare că Eduardo Camavinga va avea o clauză de reziliere de un miliard de euro în noul contract cu Real Madrid.

Eduard Camavinga a fost transferat de Real Madrid de la Rennes în vara lui 2021, în ultima zi de mercato, în schimbul a 31 de milioane de euro. De atunci, francezul a strâns 110 meciuri, două goluri şi cinci pase decisive, iar la capitolul trofee a câştigat un titlu de campion în LaLiga, dar şi Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Mondialul cluburilor cu Real Madrid.

  • 85 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Eduardo Camavinga în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

 

Afla mai multe despre: real madrideduardo camavingacontract 

viewscnt
Articole similare