Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UTA pleacă din Oradea! Unde va juca ”Bătrâna Doamnă” meciul cu Oţelul

UTA pleacă din Oradea! Unde va juca ”Bătrâna Doamnă” meciul cu Oţelul

Superliga

Comentarii

UTA va disputa la Sibiu meciul cu Oţelul Galaţi din etapa a 16-a Superligii.

Echipa lui Mircea Rednic a fost nevoită să îşi caute alt teren pe care să îşi dispute meciurile consdierate ”acasă”, după ce au Stadion Francis Neuman din Arad a intrat în proces de înclocuire a gazonului. UTA a apleat la varianta Oradea, care s-a dovedit a fi o alternativă inspirată. O victorie, un egal şi o înfrângere au înregistrat arădenii pe arena pe care FC Bihor îşi dispută meciurile de pe teren propriu.

Cu toate acestea, UTA a postat în decursul acestei zile un comunicat în care a anunţat că meciul cu Oţelul de la începutul săptămânii vitoare se va disputa pe Municipalul din Sibiu. Clubul a luat această decizie pentru a proteja suprafaţa de joc a stadionului din Oradea. 

”Dorim să jucăm cât mai aproape de casă, apreciem deschiderea şi sprijinul acordat de gazdele noastre din judeţul vecin. Ne bucurăm că am putut să oferim orădenilor meciuri de primă ligă a României şi mai dorim să le oferim în continuare.  Din aceste motive, am solicitat organizatorului de competiţie ca doar următorul joc pe care îl vom juca din postura de gazdă să fie disputat în altă localitate decât Oradea.  

Singurul motiv pentru care am făcut această solicitare este protejarea suprafeţei de joc pe care s-au jucat multe partide într-o perioadă relativ scurtă, motiv pentru care au apărut şi unele probleme. 

Astfel, UTA-Oţelul Galaţi din etapa a 16-a a Superligii se va juca la Sibiu, pe stadionul Municipal, dacă solicitarea noastră va fi avizată favorabil”, se arată în comunicatul postat de UTA pe Facebook.

Partida dintre UTA şi Oţelul este programată luni, pe 13 noiembrie, de la 20:30, şi va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1.

Mircea Rednic exultă după victoria cu Dinamo

"Am părăsit locul de baraj pe lângă care ne tot învârteam. Adversarul a făcut un meci bun tactic, au stat bine în teren şi nu prea am avut soluţii, iar ei au avut contraatacuri puternice, chiar puteam să pierdem. Noi nu ieşim la marcaj, dar îmi felicit băieţii. Le mulţumesc suporterilor, aveam mare nevoie de victorie. Mi-aş fi dorit să fim mai prezenţi în careu, dar Dinamo a făcut azi o partidă bună. 

Mă simt foarte bine, dar nu m-am putut uita la penalty. Nici nu m-am uitat, nu ştiu cum a dat. În plasa laterală? Freitas progresează de la meci la meci. Micovschi e un transfer bun, un suflet mare, cu caracter... Un super jucător. Schimbările mi-au reuşit. 

Eu le-am zis jucătorilor să visăm pentru play-off. Am văzut că şi suporterii visează, acum vor visa şi mai mult, dar cu Galaţi ne aşteaptă un meci greu la noi acasă, dar să vedem unde e casa noastră, dacă mai rămânem sau iau ne mutăm", a declarat Mircea Rednic, după partida UTA - Dinamo 2-1, în Superliga. 

Afla mai multe despre: utaoţelulsuperligă 

viewscnt
Articole similare