Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Ovidiu Sabău iese la atac după declaraţia nepotrivită a lui Dan Şucu, la adresa lui Dan Nistor: "Nu se poate aşa ceva"

Ioan Ovidiu Sabău iese la atac după declaraţia nepotrivită a lui Dan Şucu, la adresa lui Dan Nistor: "Nu se poate aşa ceva"

U Cluj

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău îşi apără golgheterul după ratarea sa din penalty, în meciul cu FCSB.

Dan Şucu, finanţatorul celor de la Rapid i-a răspuns patronului de la FCSB, Gigi Becali, în legătură cu acuzaţiile de "omenie", de la meciul dintre Rapid şi FC Hermannstadt, încheiat cu scorul de 2-0.

Printre declaraţiile finanţatorului giuleştenilor, acesta a vorbit şi despre maniera în care Dan Nistor, golgheterul celor de la U Cluj a ratat o lovitură de la 11 metri, împotriva celor de la FCSB.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul celor de la U Cluj i-a luat apărarea fotbalistului său şi poate înţelege faptul că Dan Nistor nu a reuşit să transforme lovitura de pedeapsă, la meciul cu FCSB. În acelaşi timp, tehnicianul "şepcilor roşii" a vorbit şi despre declaraţia lui Dan Şucu, referitoare la execuţia fotbalistului de la U Cluj.

"Eu am un respect deosebit faţă de domnul Şucu. Este un om de succes în afaceri, un om cu o abordare din ce am văzut corectă în declaraţii. Cred că se pricepe, a investit foarte mult în fotbal din ce văd, dar când faci aceste afirmaţii trebuie să fii foarte atent.

Este o chestiune sensibilă pentru că şifonezi imaginea unui om care a fost cel mai bun jucător al turului.  Trebuie să fim atenţi când facem astfel de declaraţii. O pun pe seama lipsei de experienţă, a neatenţiei. Totuşi, este un om echilibrat. Personal, cred ca nu ar fi trebuit să facă o asemenea declaraţie care poate fi interpretată greşit.", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la Prosport.

Sabău a vorbit şi despre reacţia lui Nistor la declaraţiile lui Dan Şucu.

"Cum poţi să reacţionezi când ţi-ai clădit o cariera pe muncă, multe sacrificii şi la 35 de ani să auzi aşa ceva? Cum ne-am simţi fiecare dacă s-ar spune lucruri neadevărate despre noi?

Eu am 200% încredere în Nistor. Ştiu cine e, cum este ca om. Nu se pune problema să ne gândim la aşa ceva! Nu întâmplător a ajuns cel mai bun jucător al turului. Cum poţi să-ţi câştigi altfel încrederea decât prin asemenea evoluţii? Nu se poate aşa ceva. Este o declaraţie care lasă loc de interpretări şi care, repet, te fac să te simţi foarte prost. 

Despre Nistor şi despre toţi pe care îi antrenez pot spune ca am încredere totală şi au susţinerea mea. Repet, ştiu ce om e Nistor, sunt zi de zi cu el şi nu este corect să se vorbească aşa. Ştiu ce înseamnă să ratezi. Şi eu am ratat, dar se poate întâmpla.

Li s-a întâmplat multor jucători mari. Nistor este în cea mai frumoasă perioadă din cariera lui. A arătat implicare, caracter şi dorinţa de a-şi încheia cariera frumos." a mai spus Sabău.

Antrenorul celor de la U Cluj îl apreciază pe Dan Şucu, şi consideră că declaraţia acestuia a fost o simplă scăpare.

"Eu cred că nu e rea – intenţie, ci o scăpare, pentru că domnul Şucu este un om respectabil, mai diferit puţin faţă de alţi investitori, un om de succes, care se pricepe la afaceri, echilibrat şi nu aş putea să spun că e un mod al lor de a vorbi." a încheiat tehnicianul clujenilor.

Afla mai multe despre: dan sucuioan ovidiu sabaudan nistoru clujrapidfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare