Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Un obraznic care se bagă în seamă". Gigi Becali răspunde după atacul cu talpa venit din partea lui Cristi Balaj

"Un obraznic care se bagă în seamă". Gigi Becali răspunde după atacul cu talpa venit din partea lui Cristi Balaj

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a declanşat scandalul momentului în Superliga, după declaraţiile legate de "omenia" pe care finanţatorul celor de la FCSB o anticipează în play-off, situaţie care ar dezavantaja vice-campioana sezonului trecut.

Latifundiarul din Pipera a intrat într-un conflict cu finanţatorului rivalilor de la Rapid, Dan Şucu. Un alt oficial al unui club cu pretenţii la titlu, Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj a intrat pe fir şi l-a atacat pe Gigi Becali.

Preşedintele CFR-ului a considerat că declaraţiile lui Gigi Becali au fost deplasate şi a reamintit de dubla de comşar pentru FCSB din urmă cu un sezon, în grupele Conference League, contra danezilor de la Silkeborg.

”Dacă cei de la FCSB au pierdut foarte mult de-a lungul ultimilor ani, s-a întâmplat şi pentru că erau preocupaţi de alte echipe. Fiecare gândeşte şi vorbeşte după cum trăieşte. El (n.r. - Gigi Becali) spunea şi sezonul trecut că merita campionatul şi să joace în Champions League.

Păi ai jucat în Conference şi ai pierdut cu 0-10 (n.r. - FCSB a pierdut cu Silkeborg în grupele Conference, în 2022, cu 0-5 în fiecare meci), şi nu din cauza arbitrilor români, aşa cum tot afirmi că se întâmplă în campionat, din dorinţa de a face presiune şi de a crea o imagine deformată, ca atunci când arbitrii să dea o decizie în favoarea lor când au de luat o decizie ambiguă.

În Europa cine i-a oprit să facă performanţă? Acolo au fost arbitri străini. Când iei 0-10, dacă ai mai vorbi şi de arbitraj, atunci ţi-ai merita soarta. Eu cred că funcţionează presiunea, arbitri sunt oameni şi ei.

Plus că opinia publică nu realizează că unii fac anumite declaraţii pentru a-şi pregăti viitoare arbitraje. La nivelul subconştientului unui arbitru apar anumite scurt-circuite care aduc decizii greşite”, a declarat Cristi Balaj, la GSP.

Gigi Becali: "El încearcă să manipuleze play-off-ul"

Gigi Becali i-a oferit replica oficialului de la CFR Cluj, după ce acesta a făcut referire la dubla de coşmar din sezonul trecut de UEFA Conference League, cu Silkeborg.

"Hai să îţi spun ceva. Balaj să vorbească despre Meme sau despre cei care sunt de teapa lui. El despre mine nu are ce să vorbească. Care e treaba lui Balaj? El cu mine are treabă? Este obraznic, cu cei de nasul lui trebuie să vorbească. Cu mine vorbeşte de fotbal? El trebuie să vorbească despre directori tehnici, nu despre patroni.

Are nebunie la cap dacă vorbeşte despre patroni, înseamnă că are ceva la cap. Nu cred că l-a pus Neluţu Varga. Este prea cuminte om ca să îl pună. Se crede el prea important. Mereu s-a crezut prea important. Probabil acum, pentru că el crede că mai are CFR Cluj şanse la titlu. El încearcă să manipuleze play-off-ul. Eu îi bat la fotbal şi la revedere!", a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

 

Afla mai multe despre: cristi balajgigi becalifcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare