Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, singură împotriva tuturor! Cristi Balaj, atac cu talpa la vicecampioană, după declaraţiile lui Gigi Becali: ”A pierdut 0-10 în Europa în sezonul trecut”

FCSB, singură împotriva tuturor! Cristi Balaj, atac cu talpa la vicecampioană, după declaraţiile lui Gigi Becali: ”A pierdut 0-10 în Europa în sezonul trecut”

Superliga

Comentarii

Crisit Balaj, preşedintele CFR-ului, a fost revoltat de declaraţiile lui Gigi Becali, care a spus că nu îşi doreşte ca Hermannstadt să intre în play-off, din cauza unei presupuse prietenii cu Rapid.

În urmă cu câteva zile, patronul FCSB-ului a acuzat-o de non-combat pe Hermannstadt în Giuleşti, la finalul partidei câştigate de Rapid cu 2-0. Gigi Becali se teme că, în cazul în care Hermannstadt ar intra în play-off, Rapid ar urma să câştige şase puncte din dubla cu sibienii, deoarece preşedintele Dani Coman şi antrenorul Marius Măldărăşanu au un trecut rapidist.

Coman, Şucu, iar acum el! Cristi Balaj a ”împachetat-o” pe FCSB: ”Când iei 0-10, nu mai poţi vorbi de arbitraj”

Preşedintele CFR-ului a considerat că declaraţiile lui Gigi Becali au fost deplasate şi a reamintit de dubla de comşar pentru FCSB din urmă cu un sezon, în grupele Conference League, contra danezilor de la Silkeborg.

”Dacă cei de la FCSB au pierdut foarte mult de-a lungul ultimilor ani, s-a întâmplat şi pentru că erau preocupaţi de alte echipe. Fiecare gândeşte şi vorbeşte după cum trăieşte. El (n.r. - Gigi Becali) spunea şi sezonul trecut că merita campionatul şi să joace în Champions League.

Păi ai jucat în Conference şi ai pierdut cu 0-10 (n.r. - FCSB a pierdut cu Silkeborg în grupele Conference, în 2022, cu 0-5 în fiecare meci), şi nu din cauza arbitrilor români, aşa cum tot afirmi că se întâmplă în campionat, din dorinţa de a face presiune şi de a crea o imagine deformată, ca atunci când arbitrii să dea o decizie în favoarea lor când au de luat o decizie ambiguă.

În Europa cine i-a oprit să facă performanţă? Acolo au fost arbitri străini. Când iei 0-10, dacă ai mai vorbi şi de arbitraj, atunci ţi-ai merita soarta. Eu cred că funcţionează presiunea, arbitri sunt oameni şi ei.

Plus că opinia publică nu realizează că unii fac anumite declaraţii pentru a-şi pregăti viitoare arbitraje. La nivelul subconştientului unui arbitru apar anumite scurt-circuite care aduc decizii greşite”, a declarat Cristi Balaj, la GSP.

Gigi Becali a vorbit despre omenie, iar Cristiano Bergodi a răspuns: "Rapid vine, vine, vine şi vor să-ţi dea în cap"

Zvonurile privind jocurile de culise l-au intrigat pe Cristiano Bergodi, care a fost ferm înaintea meciului pe care Rapid îl dispută în deplasare cu Poli Iaşi, sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Nu comentez asta. Sunt lucruri spuse de domnul Becali şi mă bag în polemica asta. Cred că Hermannstadt a jucat cum a trebuit să joace, a jucat cum a fost forma lor în acel moment, că l-am auzit şi pe Dani Coman cu ce a zis despre prestaţia cu Petrolul şi au repetat-o cu noi, nu aşa de bună adică. 

Nu mă gândesc la omenie, astea sunt lucruri în România. Când am venit în România, ziariştii m-au întrebat imediat ştiţi ce însemna blat? Încet, încet am auzit şi mi-am dat seama, dar acum nu vorbesc despre nimic, nu vorbesc despre jocuri de culise, omenie între echipe în play-off.

Pe teren se joacă campionatul şi eu cred că cine a câştigat campionatul, în ultimii ani, a fost îndreptăţit. CFR, Farul au câştigat meritat, nu pentru că există jocuri de culise în play-off. 

(n.r. - Nu există blaturi şi omenii?) Nu ştiu, asta spuneţi voi, domnul Becali, care poate spune orice. Lăsaţi-mă cu declaraţiile astea, că nu mă interesează deloc, sincer. Mă enervează numai asta, mă enervez, Becali poate vorbi despre tot, că pe mine nu mă interesează deloc. 

Rapid vine, vine, vine şi vor să-ţi dea în cap, ne laudă toată lumea. Nu, să nu ne laude, că noi trebuie să stăm liniştiţi, să nu intrăm în declaraţii cu FCSB. Nu vedeţi că în fiecare an domnul Becali vorbeşte, când începe play-off-ul, despre acelaşi lucru, an de an? Sunt aceleaşi declaraţii în fiecare an. Eu mă gândesc la mine, la Rapid şi nu mă gândesc la omenii şi blaturi", a declarat Cristiano Bergodi, în conferinţa de presă premergătoare partidei din Copou.  

Afla mai multe despre: cfr clujgigi becalifcsbconference leaguerapid 

viewscnt
Articole similare