Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România şi-a ales reprezentantul pentru eEURO 2024! Răzvan Puiu va ataca titlul european la EA FC 24

România şi-a ales reprezentantul pentru eEURO 2024! Răzvan Puiu va ataca titlul european la EA FC 24

Alte sporturi

Comentarii

România atacă preliminariile eEURO 2024! Reprezentantul României este numărul cinci mondial, la ediţia trecută de FIFA, Răzvan Puiu.

După calificarea "tricolorilor" lui Edi Iordănescu la EURO 2024, un alt român se va lupta pentru calificarea la EURO, în mediul virtual. Răzvan Puiu este reprezentantul României în calificările pentru eEURO 2024, varianta virtuală a competiţiei care va avea loc la vară, în Germania.

UEFA a anunţat în luna decembrie jocul pe care se va desfăşura competiţia europeană. Forul european a ales jocul EA FC 24 (fostul FIFA), pentru competiţia internaţională.

"Răzvan Puiu va reprezenta România în calificările pentru UEFA eEURO 2024!

Turneul de calificare va avea loc pe 16-17 martie şi se va desfăşura în format 1v1! Naţionalele participante vor fi împărţite în 8 grupe, echipele de pe primul loc urmând să obţină calificarea la turneul final ce va avea loc în luna iulie!", a fost anunţul reprezentanţilor echipei naţionale de fotbal virtual a României.

 

 

Răzvan Puiu, titular în Ligue 1

Răzvan Puiu este al cincelea jucător al lumii, după rezultatele obţinute în sezonul trecut, iar în acest sezon a semnat cu gruparea din Ligue 1, Montpellier, alături de care se bate la calificarea la turneele principale ale acestui sezon. Montpellier se află pe locul opt în clasamentul echipelor din eLigue 1, varianta virtuală a campionatului francez.

 

Afla mai multe despre: razvan puiuechipa nationalaeuro 2024romania 

viewscnt
Articole similare