Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Puiu este noul jucător al echipei Montpellier Esports. Ce rezultat a obţinut în primul turneu al anului

Răzvan Puiu este noul jucător al echipei Montpellier Esports. Ce rezultat a obţinut în primul turneu al anului

Alte sporturi

Comentarii

Răzvan Puiu, jucătorul echipei naţionale a României la EA FC (fostul FIFA) este pregătit de noul sezon competiţional alături de noua sa echipă, Montpellier HSC Esports.

Al cincelea jucător al lumii în sezonul trecut, Răzvan Puiu este pregătit să-şi depăşească performanţa obţinută în campania precedentă.

Românul va începe sezonul în forţă alături de noua sa structură, HyperSpirit (n.r. fosta echipă Zeal22) şi Montpellier HSC Esports.

Răzvan Puiu, al cincelea jucător al lumii în sezonul trecut

Românul care şi-a adjudecat locul 5 la mondialele din sezonul trecut are un început perfect de sezon alături de echipa sa.

Longevitatea parteneriatului dintre acesta şi antrenorul său, Andres Torres este elementul cheie pentru startul bun de campanie.

Contul oficial de Instagram al celor de la EA Sports, dedicat în special conţinutului ce ţine de scena pro al noului lor joc, EA FC, i-a dedicat jucătorului român o postare în care sunt prezentate particularităţi despre stilul său de joc şi performanţele sale pe parcursul carierei pro.

 

 

Răzvan Puiu a terminat calificările EA FC Pro Ladder pe locul 9 în Europa de Est.

Jucătorul echipei naţionale a României la EA FC, Răzvan Puiu, va concura în acest weekend împotriva altor 255 de jucători din regiunea sa.

La finalul turneului regional vor rămâne doar 12 jucători care se vor califica pentru calificările la nivel global care vor avea loc în weekend-ul 11/12 noiembrie.

Afla mai multe despre: fifaea fcrazvan puiumontpellier 

viewscnt
Articole similare