Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

1 milion €, oferta lui Becali, respinsă! "Un super jucător" a semnat cu altă echipă

1 milion €, oferta lui Becali, respinsă!  "Un super jucător"  a semnat cu altă echipă

FCSB

Comentarii

Andrei Borza (17 ani), unul dintre cei mai buni fotbalişti lansaţi de Gică Hagi din propria academie, a ajuns la Rapid, deşi a fost dorit de FCSB, dar şi de echipe din străinătate. Ciprian Marica, unul dintre patronii Farului, nu înţelege cum a putut să-l rateze Gigi Becali.

Deşi a oferit un milion de euro pentru transferul lui Andrei Borza, Gigi Becali n-a obţinut semnătura viitorului fundaş stânga al naţionalei României. Ciprian Marica îi atrage atenţia omului de afaceri din Pipera că a ratat un super jucător.

Ciprian Marica, după ce FCSB a ratat transferul lui Andrei Borza: "Gigi Becali a pierdut un super jucător"

În ciuda ofertelor din străinătate, dar şi de la FCSB, Andrei Borza s-a transferat la Rapid în schimbul a 800.000 de euro. Fundaşul are evoluţii bune, care l-au adus şi la echipa naţională mare a României, iar Marica e convins că va fi unul dintre cei mai buni fotbalişti ai ţării în viitorul apropiat.

„Eu zic că a pierdut un super jucător, nu ştiu care a fost strategia dânsului, de obicei are fler la jucători, aş minţi să spun că nu. Dar la Borza ceva i-a scăpat ceva, ori nu a fost suficient de atent, ori cei cu care a discutat nu au fost suficient de convingători, cert este că a pierdut un super jucător”, a fost comentariul lui Ciprian Marica, conform playsport.ro.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Borza în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com


 

Afla mai multe despre: andrei borzatransfergigi becalifcsbrapidfarulciprian marica 

viewscnt
Articole similare