Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Kylian Mbappe a decis: pleacă de la PSG în vară. Trei giganţi sunt pe urmele sale

BREAKING | Kylian Mbappe a decis: pleacă de la PSG în vară. Trei giganţi sunt pe urmele sale

Kylian Mbappe

Comentarii

Kylian Mbappe (24 de ani) a trasat parcursul său începând cu vara anului viitor, perioadă în care înţelegerea sa cu Paris Saint-Germain se va încheia.

Starul francez a avut parte de o vară tumultuoasă la PSG. Francezul a atras interesul maxim celor de la Real Madrid care au fost dispuşi până în ultimele zile ale perioadei de transferuri să facă paşi spre aducerea lui Mbappe pe Santiago Bernabeu, în această vară.

Însă, mutarea nu s-a concretizat iar venirea atacantului mult dorit de Florentino Perez s-a "amânat" până la expirarea înţelegerii dintre Mbappe şi PSG, în vara anului 2024.

Marca anunţă faptul că intenţia lui Mbappe este plecarea de la PSG odată cu încheierea actualului contract.

Marele regret al lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a ajuns să regrete decizia de a-şi prelungi înţelegerea cu şefii de pe Parc de Princes, în luna mai a anului 2022.

Potrivit sursei citate, "nimic nu a fost aşa cum şi-a imaginat".

Pe lângă interesul vice-campioanei din La Liga, cluburi mari din Premier League precum Chelsea şi Liverpool sunt pe urmele campionului mondial din 2018.

Astfel, după eventuala sa plecare, tripleta de vis pe care PSG a alcătuit-o odată cu venirea lui Lionel Messi în 2021 se va evapora complet.

În tricoul parizienilor, Kylian Mbappe a bifat 269 de apariţii, a înscris de 220 de ori şi a oferit 98 de pase decisive.

Mbappe a fost cumpărat la vârsta de 19 ani, în 2018, de la AS Monaco, în schimbul sumei de 160 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: kylian mbappepsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare