Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Detaliile transferului imens ratat de Rapid în această vară: "Am rămas un pic uimiţi. Mi se pare mult"

Detaliile transferului imens ratat de Rapid în această vară: "Am rămas un pic uimiţi. Mi se pare mult"

Rapid

Comentarii

Marius Ştefănescu (25 de ani) a rămas la Sepsi Sf. Gheorghe după încercările multiple ale unor cluburi de play-off de a-l transfera.

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a dezvăluit că 1.500.000 este suma minimă pe care o va accepta în cazul unei oferte pentru jucătorul său, Marius Ştefănescu, în contextul în care clubul covăsnean a cedat 40% din drepturile jucătorului.

Astfel, Sepsi ar rămâne cu 800.000 de euro în cazul în care Dioszegi ar accepta o ofertă de 1.500.000 de euro.

Printre echipele cu un interes concret pentru jucătorul de bază al celor de la Sepsi se numără Rapid Bucureşti.

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al clubului giuleştean a dezvăluit faptul că suma de 1.5 milioane de euro cerută în negocierile pentru transferul lui Ştefănescu este veridică.

Cât despre încercările conducerii giuleştenilor de a negocia cu Sepsi OSK, Angelescu a dezvăluit că echipa sa a oferit "o sumă bună".

Victor Angelescu: "Mi se pare mult"

„Sunt foarte multe cluburi mai mici ca şi notorietate faţă de noi, FCSB, Craiova, care au nişte aşteptări, probabil au văzut anumite preţuri de vânzare şi nu înţeleg că pe lângă rezultatele obţinute pe teren, aceste cluburi au o anumită prestanţă. 

Încearcă să vândă jucători la nişte sume la care am vinde noi, FCSB, Craiova şi e foarte greu să vinzi jucători în stilul ăsta. Unii din ei poate reuşesc şi se aşteaptă să-l vândă direct în afara ţării.

Au fost câţiva jucători la care în momentul în care am întrebat cât se doreşte pe ei am primit nişte răspunsuri cu nişte sume mari. Am primit inclusiv 1,5 milioane să dăm pe un jucător. 

Am rămas un pic uimiţi şi nu are rost să începem negocierile dacă asta e suma cerută. Şi pe Ştefănescu au cerut şi către noi şi către FCSB o sumă foarte mare, deşi noi ofeream o sumă bună. 

Dar nu numai Sepsi, sunt echipe din play-out care au cerut sume de peste un milion pe jucătorii lor.

Eu cred că exagerează, dar să dai pe un jucător român un milion jumate... mi se pare mult, mai ales de la o echipă de play-out”, a spus Victor Angelescu, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: rapidsepsimarius stefanescu 

viewscnt
Articole similare