Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zero compasiune pentru Octavian Popescu: ”Mor când aud asta! Păi, ce fotbalist e ăsta, mă?” | EXCLUSIV

Zero compasiune pentru Octavian Popescu: ”Mor când aud asta! Păi, ce fotbalist e ăsta, mă?” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) rămâne unul dintre cei mai interesanţi jucători români ai momentului, însă situaţia sa de la FCSB nu este una tocmai roz.

Fotbalistul născut la Nucet (jud. Bihor) se simte cel mai bine în flancul stâng al atacului, însă acel post este ocupat în acest moment de către Florinel Coman, un jucător cu un randament superior.

”Păi, ce fotbalist e ăsta, mă? Cum adică?”

Aşadar, antrenorii celor de la FCSB au fost nevoiţi să-l mute în flancul drept al atacului sau să-l joace ”inter”, poziţii cu care acesta nu este foarte familiarizat şi unde nu a produs un fotbal de o calitate apreciabilă.

Cu toate acestea, prezent în studiourile Orange Sport, Cristi Costache a reamintit că Mircea Rednic evolua pe mai mult de 3-4 posturi în vremea sa, iar de fiecare dată era unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

În consecinţă, un jucător trebuie să fie polivalent pentru a putea profita de şansele care se ivesc, iar atunci când e utilizat să ofere tot ce are mai bun.

  • 3.800.000 de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.de.

Lasă-mă cu mor cu astea. Deci, Mircea Rednic a fost fundaş dreapta, fundaş central a jucat şi mijlocaş.

Mor când aud: ”Băi, nu-l mai bagă pe Octavian Popescu în stânga, unde vine cu dreptul în interior. L-a terminat ca fotbalist”.

Păi, ce fotbalist e ăsta, mă? Cum adică? Şi pe picior invers. Culmea. Că dacă l-ai scos din partea aia...”, a declarat Cristi Costache, la Orange Sport.

În acest sezon, Octavian Popescu a bifat 10 meciuri pentru FCSB în Superligă, unde a reuşit să marcheze 2 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

  • 7 meciuri a adunat Octavian Popescu în echipa naţională de seniori a României.

Afla mai multe despre: octavian popescucristi costache 

viewscnt
Articole similare