Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola şi-a găsit urmaşul la Manchester City: "El este noul antrenor"

Pep Guardiola şi-a găsit urmaşul la Manchester City: "El este noul antrenor"

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola a avut un moment unic în tunel, după meciul dintre Brighton şi Manchester City din sezonul trecut.

Ibericul a fost surprins discutând cu trei dintre jucătorii echipei din sudul Angliei după o partidă fără mare miză, disputată în luna mai a acestui an.

Manchester City, deja campioană iar Brighton cu locul în competiţiile europene asigurat, cele două echipe au remizat, scor 1-1.

La finalul meciului, Guardiola le-a transmis celor trei jucători de la Brighton că urmaşul său la Manchester City ar putea fi chiar Roberto de Zerbi, care şi în prezent o antrenează pe Brighton.

Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a reuşit o performanţă istorică alături de Brighton, în sezonul trecut, a dus echipa în grupele Europa League.

Brighton, la prima prezenţă în Europa

Brighton este la prima participare în istoria clubului într-o competiţie majoră la nivel continental. 

În grupa de Europa League, grupă completată de Olympique Marseille, Ajax şi AEK Atena, Brighton se află pe locul 4, după două etape disputate.

Guardiola are astfel încredere în omologul său din duelul care a avut loc la sfârşitul lunii mai şi crede că l-ar putea urma pe banca "cetăţenilor".

Cele două echipe se vor înfrunta chiar în această etapă de Premier League, pe Etihad Stadium, sâmbătă, de la ora 17:00, pe Orange Sport 2.

Brighton se află pe locul şase după opt etape disputate, în timp ce Manchester City, campioana sezonului trecut se află pe locul trei, după ce a suferit două eşecuri la rând.

Liderul din Premier League, Tottenham, va juca în ultimul meci al etapei, acasă, cu Fulham, luni seară, de la ora 22:00 pe Orange Sport 2.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester citybrightonroberto de zerbi 

viewscnt
Articole similare