Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea a anunţat decizia finală despre antrenorul cu patru înfrângeri consecutive în Superliga: "Normal că şi el e supărat"

Conducerea a anunţat decizia finală despre antrenorul cu patru înfrângeri consecutive în Superliga: "Normal că şi el e supărat"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Directorului general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a oferit decizia conducerii în privinţa germanului Bernd Storck, cu care echipa a uitat să câştige.

Bernd Storck "e supărat", dar continuă la Sepsi

Sepsi are patru înfrângeri consecutive în campionat, ultima 0-1 cu Farul, acasă, iar Sepsi a picat până pe 10 în Superliga, cu 33 de puncte. 

În ciuda perioadei slabe, deşi Liviu Ciobotariu a fost schimbat de pe banca tehnică, Sepsi continuă, pentru moment, cu Bernd Storck, deşi clubul din Sfântu Gheorghe ar putea rata play-off-ul. 

(N.r. – Dacă a vorbit cu Bernd Storck după eşecul cu Farul) ”Vorbesc mereu cu Bernd. Normal că şi el e supărat, şi el vede că jucătorii sunt căzuţi. Acum, în meciurile cu Universitatea Craiova, Farul şi FCSB am dominat clar, am avut situaţii clare de gol. Dacă intram cu 1-0, 2-0 la pauză, atunci altul era scorul. Nu o băgăm în poartă, dar nu putem să zicem că doar atacanţii sunt vinovaţi. Toată lumea e vinovată, nu doar atacanţii.

(N.r. – Se pune probleme înlocuirii antrenorului?) Antrenorul are contract până în vară. Atunci când a venit a avut rezultate bune, dar acum suntem un pic în cădere. Noi avem încredere în echipă şi aşteptăm rezultatele bune din nou”, a spus conducătorul de la Sepsi, Attila Hadnagy, pentru Sport.ro.

Afla mai multe despre: attila hadnagybernd storckbernd storck sepsi 

viewscnt
Articole similare