Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”V-aţi plictisit?”. MM Stoica, neimpresionat de comunicatul lui Dan Şucu: ”Daaaa! Vezi că face la fel ca Gigi” | EXCLUSIV

”V-aţi plictisit?”. MM Stoica, neimpresionat de comunicatul lui Dan Şucu: ”Daaaa! Vezi că face la fel ca Gigi” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Zilele trecute, Gigi Becali a afirmat că partida dintre Rapid şi Hermannstadt a fost, de fapt, o ”omenie”, un nou termen care să lase de înţeleg lucruri necurate între cluburi, posibie blaturi.

MM Stoica, reacţie după comunicatul dat de Rapid

Gigi Becali a spus despre Hermannstadt că ar fi făcut o ”omenie” pentru a-i ajuta pe giuleşteni în cursa pentru titlu. Replica lui Becali nu i-a picat bine lui Dan Şucu, care a reacţionat şi el şi a emis un comunicat oficial, postat pe contul de Facebook al Rapidului.

Dan Udrea, moderatorul emisiunii Sport Report, a citit comunicatul Rapidului, în direct, moment în care MM Stoica s-a arătat ”plicisit”. 

Dan Udrea: ”V-aţi plictisit?

MM Stoica: Daaaaaa!! Mie îmi place mai succint.

Dan Udrea: A avut multe de spus...

MM Stoica: Sigur, sigur sigur. Îmi place foarte mult cum se experimă, să execute faza loviturii.. Vezi ce înseamnă să n-ai treaba cu fotbalul? Chiar nu l-am parcurs, mă plictisesc foarte repede de la o vârstă. Dar am citit o recenzie de la un suporter roş-albastru şi m-am amuzat copios că el a remarcat că Şucu face exact ce a facut Gigi, zici de omenie şi după dai exemplu cu Nistor. Nu facem ce, dar facem!

Dan Udrea: V-aţi întâlnit cu Şucu?

MM Stoica: A venit înainte de meci cu Daniel Niculae şi Angelescu şi ne-a salutat, un gest foarte frumos, şi la sfârşit întâmplător. Este un om civilizat, acum şi eu am devenit civilizat. 

Costache: Ziarul durează o zi. Aşa şi subiectul, la ce îl ţii tu cald? (n.r. referitor la comunicatul transmis de cei de la Rapid)”.

Afla mai multe despre: rapiddan şucugigi becalimm stoica 

viewscnt
Articole similare