Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o replică furioasă din Superliga pentru Gigi Becali: "Suntem în 2024 şi suferim de scenarită. Din cauza rezultatului de la Cluj"

Încă o replică furioasă din Superliga pentru Gigi Becali: "Suntem în 2024 şi suferim de scenarită. Din cauza rezultatului de la Cluj"

Superliga

Comentarii

Au reacţionat antrenorii echipelor care au fost implicaţi în omenia văzută de Gigi Becali, în Superliga. După Cristiano Bergodi, Marius Măldărăşanu a vorbit şi el despre părerea afaceristului.

Încă un antrenor din Superliga a izbucnit după ce l-a auzit pe Gigi Becali

Gigi Becali a afirmat că partida dintre Rapid şi Hermannstadt a fost, de fapt, o ”omenie”, un nou termen care să lase de înţeles lucruri dubioase  între cluburi.

Cristiano Bergodi "s-a aprins" şi i-a oferit replica, iar la scurt timp a venit şi rândul lui Marius Măldărăşanu, care pregăteşte meciul lui Hermannstadt cu FCU Craiova 1948, vineri, de la 17:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Poţi să te amuzi, dar suntem în 2024 şi suferim de scenarită. Îmi aduc aminte când am pierdut cu FCSB, odată şi cu vânzarea a lui Baba, ne-au bătut şi au venit din alte direcţii acelaşi gen de situaţii. Oricum o dăm nu e bine, când jucăm pentru unii, când pentru ceilalţi şi nu se pune problema şi nu s-a pus niciodată. Mergem acasă liniştiţi şi punem capul pe pernă, facem lucrurile corect, bune sau rele, dar le facem corect. 

Din cauza rezultatului de la Cluj s-a dorit devierea atenţiei, adică de la egalul lor în deplasare s-a ajuns la un scenariu între noi şi Rapid. Dacă nu aveam şanse la play-off, tot ne doream să câştigăm mâine, dar mai sunt patru etape. 

E adevărat că avem şanse pentru play-off cu un anumit număr de puncte, dar depindem şi de celelalte rezultate. Trebuie să câştigăm pentru ce-şi doreşte toată lumea, adică play-off-ul", a spus Marius Măldărăşanu, înaintea partidei de vineri, de la Sibiu. 

Afla mai multe despre: marius maldarasanugigi becaligigi becali omenie 

viewscnt
Articole similare