Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja a dat verdictul despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB | EXCLUSIV

Mihai Teja a dat verdictul despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Intrat în dizgraţia lui Gigi Becali (65 de ani), Andrea Compagno (27 de ani) a părăsit-o pe FCSB şi a ajuns în China, la Tianjin Jinmen Tiger.

Andrea Compagno a plecat de la FCSB. Teja: ”FCSB avea nevoie de el”

Mihai Teja, fostul antrenor de la FCSB, a vorbit despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB. În opinia lui Teja, atacantul o putea să ajute pe FCSB în lupta la titlu. 

”Eu cred că FCSB avea în continuare nevoie de Compagno, chiar dacă probabil alterna forma sportivă, a fost golgheterul echipei, a ajutat-o pe FCSB, poate perioada asta nu a fost bună, dar a încercat, dar Compagno era un jucător care putea să ajute FCSB în lupta la titlu, până la urmă nu este după ce gândim noi, e strategia FCSB-ului, dar eu cred că putea să ajute”, a declarat Teja pentru Orange Sport. 

Andrea Compagno a marcat 20 de goluri în 55 de meciuri pentru FCSB. În 2022, Gigi Becali i-a plătit 1.500.000 de euro lui Adrian Mititelu în schimbul atacantului italian.

  • În prezent, Compagno evoluează pentru TJ Jinmen Tiger şi este cotat de Transfermarkt la 2.300.000 de euro.

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

Compagno nu a uitat de unde a plecat! Mesaj în română la puţin peste o săptămână după ce a semnat cu Jinmen Tiger

„Dragi Stelisti (n.r. - se referă la susţinătorii FCSB), este foarte greu de descris cât de minunat a fost să joc pentru acest tricou, pentru acest club şi, mai ales, pentru voi... Sprijinul vostru faţă de mine mi-a umplut inima până în ultima zi.

Întotdeauna voi purta cu mine sprijinul vostru fantastic şi ţipătul vostru după fiecare gol. Mulţumesc pentru tot!”, a fost mesajul în română postat de Andrea Compagno pe contul personal de Instagram.

A antrenat-o pe FCSB şi este sigur: ”În orice sistem, valoarea lui Darius Olaru va fi aceeaşi” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: andrea compagnomihai tejafcsb 

viewscnt
Articole similare