Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu nu se lasă ”păcălit” de dinamovişti: ”Aşa au declarat ei, dar eu am auzit altceva!”

Adi Mutu nu se lasă ”păcălit” de dinamovişti: ”Aşa au declarat ei, dar eu am auzit altceva!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj primeşte vizita formaţiei Dinamo, mâine, de la ora 20:00, în direct, pe Orange Sport 1.

Mutu, înainte de CFR - Dinamo

Dinamo este penultima în clasament şi a acumulat doar 22 de puncte. Mai mult, pentru ”câinii”  urmează un meci infernal cu CFR Cluj, în etapa a 27-a a SuperLigii.

Zeljko Kopic a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj de mâine seară, unde a anunţat că Denis Politic este indisponibil.

Adi Mutu, antrenorul gazdelor, nu îl crede pe tehnicianul lui Dinamo şi a dezvăluit că are informaţii conform cărora Politic s-a antrenat!

”(n.r. despre cum o să îl primească fanii lui Dinamo) Cred că bine. Nu ar avea de ce să mă primească altfel, cât am fost acolo am câştigat cu Dinamo. Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, e bine pentru noi să rămână în Liga I. Mă bucur că au revenit şi sper să continue în Liga I. 

Întotdeuna când am jucat împotriva lui Dinamo a fost un meci special, dar asta nu schimbă cu nimic că sunt profesionist şi îmi fac treaba. E o echipă de tradiţie. 

Eu am auzit că Politic s-a antrenat, aşa declarat ei, dar eu am auzit altceva. Vom vedea ce echipa o să folosească”, a declarat Mutu la conferinţa de presă. 

Ce probleme de lot are CFR:

”Da, are intindere de gradul 1, sperăm să intre cat mai repede posibil. Era un jucător important, în formă, din păcate trebuie să jucăm fără el. Krasniqi se recuperează, e sub tratament. Camora are minute în picioare, îl ajută şi fizicul”, a dezvăluit Mutu.

Florin Andrei, delegat la meciul CFR Cluj - Dinamo, de vineri, din Superliga. Cine arbitrează FC Hermannstadt - FCU Craiova 1948

 

Afla mai multe despre: dinamocfr clujkopic 

viewscnt
Articole similare