Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, absenţe importante în meciul cu CFR Cluj. Zeljko Kopic a făcut anunţul

Dinamo, absenţe importante în meciul cu CFR Cluj. Zeljko Kopic a făcut anunţul

Dinamo București

Comentarii

CFR Cluj primeşte vizita formaţiei Dinamo, mâine, de la ora 20:00, în direct, pe Orange Sport 1.

Dinamo, fără jucători importanţi la meciul cu CFR 

Dinamo este penultima în clasament şi a acumulat doar 22 de puncte. Mai mult, pentru ”câinii”  urmează un meci infernal cu CFR Cluj, în etapa a 27-a a SuperLigii.

Zeljko Kopic a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj de mâine seară.

  • Meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo are loc vineri, 23 februarie, de la ora 20:00.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit despre starea medicală a jucătorilor accidentaţi.

”După aceste două victorii, ne aşteaptă un meci tare. CFR Cluj e o echipă cu multă calitate şi joacă un fotbal bun. Dacă vrem să luăm puncte, trebuie să fim buni decât în precedentele partide. Am lucrat mult pentru acest meci.

Am văzut că CFR preferă un sistem 4-2-3-1. Am analizat-o şi am remarcat anumite tipar, atât în ofensivă, cât şi în defensivă. Din punct de vedere tactic, vom fi bine pregătiţi. Vrem să luăm puncte din fiecare meci. Vom merge acolo pentru a lupta. Vom face tot ce putem pentru a obţine puncte.

Cu privire la lot, Politic nu va fi cu siguranţă la meci. Şi nici Amzăr nu va fi gata. Iar unul sau doi jucători sub semnul întrebării. Dar am 26 de jucători în lot. Dacă unii nu pot juca, e o ocazie pentru alţii să arate că au calitate. Edgard Ie e pregătit, va fi în echipă.

Atmosfera e mai bună, dar mai avem mult de muncă. Suntem încă în zona retrogradării. Sunt fericit pentru jucători, dar mai avem multe de făcut. Suntem într-un proces care nu se opreşte niciodată. Am spus şi înainte de aceste victorii că sunt părţi care mă mulţumesc. Acum suntem într-o atmosferă mai bună, dar trebuie să muncim la toate capitolele. Suntem toţi fericiţi când se vorbeşte frumos despre munca noastră, dar eu mă concentrez pe muncă şi jucători. Ei sunt cei mai importanţi”, a declarat Zeljko Kopic în conferinţă.

Afla mai multe despre: kopicdennis politicdinamo 

viewscnt
Articole similare