Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru rapidişti. Bergodi: "L-am pierdut, campionatul s-a terminat pentru el"

Veste proastă pentru rapidişti. Bergodi: "L-am pierdut, campionatul s-a terminat pentru el"

Rapid

Comentarii

Rapid se va duela sâmbătă, de la ora 20:00, cu Poli Iaşi, în direct, pe Orange Sport.

Bergodi le-a dat o veste proastă rapidiştilor

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul Rapidului, a susţinut conferinţa de presă premergătoare duelului din deplasare cu Poli Iaşi, care va avea loc sâmbătă, 24 februarie, ora 20:00.

Matthias Kat a dispărut de la Rapid după o accidentare care a avut loc anul trecut. Fotbalistul a fost operat, recent, în Anglia. Iar Bergodi a anunţat azi la conferinţa de presă că pentru Kait campionatul este terminat. 

"Toţi sunt apţi fără Onea şi fără jucătorii accidentaţi Kait şi Emmers. Kait a avut ghinion, a avut acolo două operaţii şi când a ridicat nivelul a simţit ceva în zona cu pubalgie şi din păcate a trebuit operat.

Cred că a decurs bine operaţia, n-am noutăţi, dar a postat pe Facebook că revine stronger, come back stronger, cum a scris. Mă bucur pentru el, dar l-am pierdut, campionatul s-a terminat pentru el. La Emmers nu se ştie, el e cu semn de întrebare. Cine ştie?!", a declarat Bergodi la conferinţa de presă. 

În acest moment, Rapid are cu 48 de puncte şi este pe locul 2 în Superligă.

Cristiano Bergodi "s-a aprins" după ce l-a auzit pe Gigi Becali: "Rapid vine şi vor să-ţi dea în cap. În fiecare an vorbeşte despre acelaşi lucru"

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapidkaitemmersonea 

viewscnt
Articole similare