Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi "s-a aprins" după ce l-a auzit pe Gigi Becali: "Rapid vine şi vor să-ţi dea în cap. În fiecare an vorbeşte despre acelaşi lucru"

Cristiano Bergodi "s-a aprins" după ce l-a auzit pe Gigi Becali: "Rapid vine şi vor să-ţi dea în cap. În fiecare an vorbeşte despre acelaşi lucru"

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid, Cristiano Bergodi, n-a dorit să alimenteze subiectul omeniei lansat de finanţatorul FCSB, Gigi Becali, însă italianul a subliniat faptul că afaceristul lansează acelaşi scenariu în fiecare sezon al Superligii

Gigi Becali a vorbit despre omenie, iar Cristiano Bergodi a răspuns: "Rapid vine, vine, vine şi vor să-ţi dea în cap"

Zilele trecute, Gigi Becali a afirmat că partida dintre Rapid şi Hermannstadt a fost, de fapt, o ”omenie”, un nou termen care să lase de înţeleg lucruri necurate între cluburi, posibie blaturi.

De altfel, în urmă cu câteva săptămâni, finanţatorul FCSB a susţinut că doar Gică Hagi, prin Farul Constanţa, "ţine puţin cu mine"

Zvonurile privind jocurile de culise l-au intrigat pe Cristiano Bergodi, care a fost ferm înaintea meciului pe care Rapid îl dispută în deplasare cu Poli Iaşi, sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Nu comentez asta. Sunt lucruri spuse de domnul Becali şi mă bag în polemica asta. Cred că Hermannstadt a jucat cum a trebuit să joace, a jucat cum a fost forma lor în acel moment, că l-am auzit şi pe Dani Coman cu ce a zis despre prestaţia cu Petrolul şi au repetat-o cu noi, nu aşa de bună adică. 

Nu mă gândesc la omenie, astea sunt lucruri în România. Când am venit în România, ziariştii m-au întrebat imediat ştiţi ce însemna blat? Încet, încet am auzit şi mi-am dat seama, dar acum nu vorbesc despre nimic, nu vorbesc despre jocuri de culise, omenie între echipe în play-off. Pe teren se joacă campionatul şi eu cred că cine a câştigat campionatul, în ultimii ani, a fost îndreptăţit. CFR, Farul au câştigat meritat, nu pentru că există jocuri de culise în play-off. 

Cristiano Bergodi: "Nu vedeţi că în fiecare an domnul Becali vorbeşte despre acelaşi lucru?"

(n.r. - Nu există blaturi şi omenii?) Nu ştiu, asta spuneţi voi, domnul Becali, care poate spune orice. Lăsaţi-mă cu declaraţiile astea, că nu mă interesează deloc, sincer. Mă enervează numai asta, mă enervez, Becali poate vorbi despre tot, că pe mine nu mă interesează deloc. 

Rapid vine, vine, vine şi vor să-ţi dea în cap, ne laudă toată lumea. Nu, să nu ne laude, că noi trebuie să stăm liniştiţi, să nu intrăm în declaraţii cu FCSB. Nu vedeţi că în fiecare an domnul Becali vorbeşte, când începe play-off-ul, despre acelaşi lucru, an de an? Sunt aceleaşi declaraţii în fiecare an. Eu mă gândesc la mine, la Rapid şi nu mă gândesc la omenii şi blaturi", a declarat Cristiano Bergodi, în conferinţa de presă premergătoare partidei din Copou.  

De altfel, un punct de vedere în privinţa omeniei l-a avut şi Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid.

Înaintea etapei cu numărul 27 din Superliga, FCSB conduce cu 55 de puncte, Rapid e pe locul secund, cu 48 de puncte, iar CFR Cluj este a treia, cu 45 de puncte. 

Afla mai multe despre: cristiano bergodicristiano bergodi rapidpoli iasi rapidgigi becaligigi becali omenie 

viewscnt
Articole similare