Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Am avut o discuţie cu Daniel Niculae". E următorul transfer al Rapidului!?

ULTIMA ORĂ | "Am avut o discuţie cu Daniel Niculae". E următorul transfer al Rapidului!?

Rapid

Comentarii

Campania furtunoasă de transferuri pe care Rapid a reuşit-o în pauza de iarnă, la începutul lui 2024, ar putea continua şi în vară, cu un jucător liber de contract. Este vorba despre niponul Mino Sota (30 de ani), mijlocaşul lui Hermannnstadt, aflat în ultimele luni de contract la Sibiu.

Dani Coman, preşedintele lui Hermannstadt, a vorbit despre situaţia contractuală a lui Mino Sota şi a lăsat de înţeles că nu i se vor face alte oferte de prelungire a contractului. O posibilă destinaţie pentru Sota, liber de contract, ar putea fi Rapid Bucureşti, club despre care s-a scris că ar fi interesat de serviciile jucătorului.

Mino Sota, liber de contract la Rapid? Dani Coman: "Nu cred, am vorbit cu Daniel Niculae"

Totuşi, chiar dacă nu îşi va prelungi contractul, Mino Sota va juca în continuare la Hermannstadt atâta timp cât Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei, va decide că are nevoie de serviciile sale. În plus, Dani Coman nu crede că Mino Sota va ajunge la Rapid, după o discuţie pe care a avut-o cu Daniel Niculae, preşedintele din Giuleşti.

„Nu cred că va pleca la Rapid. Din discuţiile pe care le-am avut nu este un jucător pe care îl caută Rapid, acum dacă m-am minţit cei de acolo în fotbal e posibil orice, dar nu cred. Am avut o discuţie cu Daniel Niculae şi mi-a spus că nu este profilul de jucător pe care îl caută.

Dacă îşi va prelungi bine, dacă nu îşi va prelungi nu este singurul jucător care ajunge la final de contract. Uitaţi-vă şi în fotbalul mare la Messi, Mbappe şi sunt foarte multe cluburi care ajung la final cu jucătorii. El va juca în continuare până la ultimul meci în funcţie de decizia antrenorului, a spus Dani Coman, conform Fanatik.

Mino Sota a jucat 26 de meciuri (2077 minute) în toate competiţiile sezonului la Hermannstadt, timp în care a marcat o dată.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Mino Sota în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mino sotarapidtransferhermannstadtdani coman 

viewscnt
Articole similare