Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Avem probleme cu inima după astfel de jocuri". Fatih Terim a reacţionat după meciul nebun cu PAOK. Răzvan Lucescu: "În fotbal sunt şi situaţii de acest fel"

"Avem probleme cu inima după astfel de jocuri". Fatih Terim a reacţionat după meciul nebun cu PAOK. Răzvan Lucescu: "În fotbal sunt şi situaţii de acest fel"
Comentarii

Antrenorii Fatih Terim şi Răzvan Lucescu au reacţionat, după ce Panathinaikos şi PAOK au oferit un meci superb pentru privitori, pentru calificarea în Cupa Greciei.

Gol în minutul 129, 18 penalty-uri şi un final dramatic pentru PAOK

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a ratat, miercuri, calificarea în finala Cupei Greciei, fiind eliminată în semifinale de Panathinaikos, la lovituri de departajare. În tur, la 14 februariie, scorul a fost 1-0 pentru Panathinaikos.

Miercuri seară, în returul de pe terenul formaţiei Panathinaikos, scorul a fost 2-1 pentru PAOK după prelungiri, astfel că s-a trecut la lovituri de departajare. La loviturile de departajare, scorul a fost 6-5 pentru Panathinaikos, care s-a calificat în finală, după 18 lovituri de departajare. 

Răzvan Lucescu şi-a lăudat echipa, în ciuda eliminării. 

"În fotbal sunt şi situaţii de acest fel. Pe de o parte, e greu de suportat atâta amărăciune, o asemenea supărare. Pe de altă parte, am fost eliminaţi după o perioadă scurtă în care nu am jucat aşa cum ar fi trebuit. Am dominat jocul, am câştigat în timpul regulamentar… am făcut 2-0 şi când eram în zece jucători. Am arătat că suntem o echipă care poate juca un fotbal bun împotriva oricărui adversar.

Jucătorii ştiau foarte bine, de ieri, că am venit aici să ne calificăm. Lucrurile au început foarte bine pentru noi, am făcut 2-0, dar Rahman Baba s-a accidentat. La lovituri de departajare sunt emoţii, se poate întâmpla orice şi astfel am ratat calificarea. În seara asta, jucătorii au arătat fantastic. Trebuie să continuăm aşa cum am fost până la primul meci împotriva lui Panathinaikos de acasă" a declarat Răzvan Lucescu, imediat după meci. 

Fatih Terim: "Un meci nu s-a terminat până când nu spune Panathinaikos"

"Avem probleme cu inima după astfel de jocuri, meciul cu Olympiakos va fi la fel de greu ca şi acesta. Un meci nu s-a terminat până când nu spune Panathinaikos că s-a terminat! Am făcut schimbări şi am jucat cu doi atacanţi până în ultimul minut.

Panathinaikos este în finală, am ajuns în finală. Aşa e fotbalul, dacă nu poţi în 90 de minute, te duci în prelungiri, dacă nu poţi în prelungiri, te duci la penalty-uri. Le mulţumesc foarte mult jucătorilor mei, care s-au luptat, şi fanilor noştri.

Suntem întristaţi de accidentarea jucătorului PAOK, sper să primim veşti bune. Indiferent de rezultat, ceea ce contează este sănătatea jucătorilor", a spus Fatih Terim.

În ultimul act al competiţiei, Panathinaikos va întâlni câştigătoarea semifinalei dintre Panetolikos şi Aris, scor 1-0 pentru Aris în tur. Returul va avea loc la 6 martie.

Afla mai multe despre: razvan lucescupanathinaikos paokfatih terim 

viewscnt
Articole similare