Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Petrila a anunţat când anticipează revenirea la capacitate maximă: "Momentan nu sunt la 100%"

Claudiu Petrila a anunţat când anticipează revenirea la capacitate maximă: "Momentan nu sunt la 100%"

Rapid

Comentarii

Claudiu Petrila (23 de ani), a vorbit despre revenirea sa după accidentarea gravă suferită în a doua jumătate a anului trecut, şi despre revenirea la formă maximă.

Fotbalistul transferat definitiv de Rapid de la CFR Cluj după ce acesta a fost împrumutat iniţial de la formaţia ardeleană a revenit în tricoul Rapidului la începutul lunii februarie. Petrila îmbracă tricoul alb-vişiniu al Rapidului din vara anului trecut şi o va face până în 2026.

În prima parte a sezonului, mijlocaşul de bandă a suferit o accidentare ce l-a ţinut în afara terenului timp de trei luni. Cel mai bine cotat jucător al Rapidului pe transfermarkt, cu o cotă de 1,8 milioane de euro, Petrila a evoluat un meci la naţionala mare a României, în „amicalul” contra Sloveniei, din noiembrie 2022.

Claudiu Petrila: "Sunt undeva la 65% acum"

"A fost o perioadă foarte grea pentru mine din cauza accidentării. Am stat trei luni departe de gazon, dar acum sunt fericit că m-am întors", a declarat Claudiu Petrila, la Fanatik.

Despre revenirea sa la capacitate maximă, din punct de vedere fizic, Petrila consideră că va reuşi să revină la 100% în play-off, cea mai importantă parte a sezonului pentru echipa sa, care, în acest moment, se află la doar şapte puncte în spatele liderului, FCSB.

"Să nu punem o presiune că nu e ok. Cred că depinde de mine, cât de repede mă voi face bine din punct de vedere fizic şi cred că voi juca.

(n.r. despre condiţia fizică) Fizic nu. Undeva la 65% acum. Mai am de muncit. Eu zic că în play-off voi fi la 100%. Sunt un jucător de viteză, care aleargă mult şi am nevoie de condiţie fizică bună", a mai spus Petrila.

Rapid joacă pe terenul celor de la Politehnica Iaşi, în etapa a 27-a din Superliga. Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 20:00 şi se vede în direct, pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: claudiu petrilarapidpoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare