Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a anunţat când ar putea debuta Edgar Ié! Ce număr şi-a ales jucătorul trecut pe la Barcelona

Dinamo a anunţat când ar putea debuta Edgar Ié! Ce număr şi-a ales jucătorul trecut pe la Barcelona

Dinamo București

Comentarii

Edgar Ie, noul transfer al celor de la Dinamo, are drept de joc pentru următoarea partidă a "câinilor roşii", în deplasare, pe terenul celor de la CFR Cluj.

Fundaşul central din Guinea-Bissau a semnat cu Dinamo şi a fost înregistrat de Liga Profesionistă de Fotbal, înainte de partida de pe terenul celor de la CFR Cluj.

Astfel, fundaşul trecut pe la echipa secundă a Barcelonei este eligibil pentru partida de pe terenul echipei antrenate de Adrian Mutu, CFR Cluj. Fundaşul cu o prezenţă la naţionala de seniori a Portugaliei ar putea debuta pentru Dinamo în partida din etapa cu numărul 27 din Superliga, cu CFR Cluj.

  • 1.700.000 de euro este cota de piaţă a lui Edgar Ie, fostul jucător al unor echipe precum Lille, Nantes, Trabzonspor, Feyenoord şi Basaksehir, conform transfermarkt.com

În acest sezon, Ie a jucat în trei partide pentru formaţia din prima ligă din Turcia, Basaksehir, două în Superlig şi o partidă din Cupa Turciei. Fotbalistul crescut de Sporting Lisabona a ajuns la Dinamo după ce şi-a întrerupt înţelegerea cu Basaksehir, la finalul lunii ianuarie.

Edgar Ie, noul numărul 32 de la Dinamo

"Edgar Ié a fost înregistrat. Transferul fundaşului central Edgar Miguel Ié a fost înregistrat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). Edgar Ié va evolua cu numărul 32 la Dinamo şi ar putea debuta în tricoul alb-roşu etapa următoare, la Cluj-Napoca, în meciul cu CFR.

Lotul roş-albilor va pleca mâine spre Cluj-Napoca, cu avionul, urmând să se instaleze la Hotel "Golden Tulip", unde este programată şi sesiunea de poze şi autografe alături de fanii din Ardeal.", a fost anunţul oficial al celor de la Dinamo, pe reţelele de socializare.

Dinamo este pe locul 15 în clasamentul din Superliga, iar în ultimele două etape, echipa antrenată de Zeljko Kopic a reuşit să obţină şase puncte. Dinamo are 22 de puncte după 26 de etape şi este la cinci puncte de Poli Iaşi, echipa de pe locul 14, loc de baraj în Superliga. 

 

Afla mai multe despre: dinamoedgar iecfr clujsuperligabarcelona 

viewscnt
Articole similare