Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ despre verdictul lui Dani Alves! Acuzat de viol în Spania, fotbalistul este de peste un an în arest preventiv

Anunţ despre verdictul lui Dani Alves! Acuzat de viol în Spania, fotbalistul este de peste un an în arest preventiv
Comentarii

Acuzat de viol şi încarcerat mai bine de un an ca măsură preventivă, fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi PSG Dani Alves va afla joi verdictul, informează L'Equipe.

Acuzat de viol în Spania, Dani Alves va afla joi verdictul

Înalta Curte de Justiţie din Catalonia a anunţat miercuri dimineaţă că "toate părţile din proces, inclusiv inculpatul", au fost convocate să se prezinte joi, la ora 10.00, pentru a afla verdictul.

Jucătorul se află în arest preventiv de peste un an şi riscă până la 12 ani de închisoare. Procurorul a cerut o pedeapsă de 9 ani de închisoare.

La finalul celor trei zile de audieri, care au avut loc între 5 şi 7 februarie, brazilianul a cerut să fie achitat.

Acuzarea a susţinut că Alves s-a întâlnit cu victima sa în zona VIP a clubului de noapte Sutton în data de 30 decembrie 2022. După ce le-a cumpărat o băutură femeii şi prietenilor ei, el i-a făcut semn să i se alăture într-o baie, singura zonă a clubului care nu era acoperită de camere de luat vederi.

Odată ajuns înăuntru, se presupune că acesta i-a cerut să facă sex oral şi, când femeia a refuzat, a violat-o, apoi a părăsit clubul împreună cu însoţitorul său.

Victima a raportat imediat presupusul incident şi a fost supusă unui examen medical, în timp ce poliţia a izolat zona băii, unde a colectat numeroase probe.

Afla mai multe despre: dani alvesdani alves arestdani alves verdict 

viewscnt
Articole similare