Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, triumfător: ”Mai avem un jucător super-bun”. Patronul FCSB-ului poate da lovitura pe final de sezon

Gigi Becali, triumfător: ”Mai avem un jucător super-bun”. Patronul FCSB-ului poate da lovitura pe final de sezon

FCSB

Comentarii

FCSB are la dispoziţie un lot numeros, dar nu este lipsit de tot felul de probleme, iar Elias Charalambous şi staff-ul său au sarcina de a-l gestiona corespunzător în acest final de sezon pentru a lua titlul.

Gigi Becali poate da lovitura cu o nouă ”perlă” a FCSB-ului

FCSB este în continuare lider detaşat în campionat. Formaţia pregătită de Elias Charalambous are un avans de şapte puncte în fruntea ierarhiei faţă de principala urmăritoare, Rapid.

Cele două rivale bucureştene au un duel direct chiar în ultima etapă din sezonul regular, la data de 9 martie, şi rămâne de văzut care va fi diferenţa de puncte cu care vor intra în play-off.

Dar FCSB are şi probleme de lot. Accidentarea grabă a lui Alex Pantea le produce dificultăţi vicecampionilor României. Dacă postul de fundaş dreapta ar putea fi acoperit şi de noua achiziţie, Nana Antwi, mai rămâne de rezolvat şi problema jucătorului eligibil pentru regula U21.

Cu excepţia lui Pantea, cea mai folosită variantă de FCSB în această situaţie a fost Octavian Popescu, dar mijlocaşul de 21 de ani este ieşit total din formă.

Astfel că ar mai rămâne de luat în calcul două variante: Eduard Radaslavescu şi Andrei Pandele. Despre cei doi tineri jucători a vorbit recent şi Mihai Stoica.

Gigi Becali a abordat şi el subiectul acestei situaţii delicate de la echipa sa şi a avut următorul argument:

”Îl avem şi pe Tavi, mai avem un jucător super-bun, pe Pandele, dar nu are unde să joace”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă de la palat.

În vârstă de 20 de ani, Andrei Pandele a jucat două meciuri în acest sezon la FCSB: unul în campionat (3-1 cu Poli Iaşi) şi unul în Cupă (2-0 cu Bihor).

Crescut de formaţia roş-albastră, mijlocaşul a fost împrumutat succesiv la Metaloglobus Bucureşti, Unirea Constanţa şi Gloria Buzău.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisuperligaandrei pandele 

viewscnt
Articole similare