Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict în cazul accidentării lui Pantea. Cât timp va lipsi fundaşul dreapta al FCSB-ului: ”E o problemă mare” | EXCLUSIV

Verdict în cazul accidentării lui Pantea. Cât timp va lipsi fundaşul dreapta al FCSB-ului: ”E o problemă mare” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este lider detaşat în Superliga României, dar se confruntă cu mai multe probleme medicale. Formaţia condusă de Elias Charalambous a primit o veste rea chiar din partea unui jucător în mod normal titular: Alex Pantea s-a accidentat foarte grav.

FCSB a revenit pe linia victoriilor după remiza cu campioana Farul Constanţa. Liderul din Superligă a câştigat partida cu Sepsi, scor 1-0, şi se pregăteşte acum de partida cu U Cluj, din deplasare.

Dar lotul roş-albaştrilor se confruntă cu mai multe probleme de ordin medical. După ce Florinel Coman şi Octavian Popescu au acuzat anumite accidentări, dar cea a lui Alex Pantea este cea mai gravă dintre toate.

Cât va sta pe bară Pantea, ultimul jucător accidentat de la FCSB

Primul verdict în cazul fundaşului dreapta a arătat că ar fi vorba despre o ruptură a ligamentelor încrucişate, fapt confirmat şi de Mihai Stoica, ceea ce ar fi cea mai rea veste pentru FCSB.

Astfel, Pantea va rata tot restul sezonului din cauza accidentării suferite. Oficialul vicecampioanei a precizat ce soluţii are echipa pentru regula U21 în acest final de sezon.

De asemenea, Mihai Stoica a vorbit şi despre Alex Musi, jucătorul celor de la FCSB împrumutat la Petrolul Ploieşti pentru actuala stagiune.

”E posibil ca Pantea să lipsească o perioadă mai lungă de timp pentru că azi la antrenament a suferit o accidentare gravă. E posibil să fie ligamente încrucişate. (n.r. E posibil să fie out tot sezonul?) Da, bineînţeles, dar să nu ne grăbim. La primul consult clinic, aşa pare. L-am auzit la antrenament, s-a auzit un zgomot. Când se rupe un ligament, se produce un zpomot.

Este o lovitură mare pentru Pantea în primul rând. E o problemă mare. Soluţiile de under sunt Octavian Popescu, Radaslavescu, Pandele şi încă patru jucători de la academie care s-au antrenat cu prima echipă.

Pe Musi îl văd unul dintre cei mai buni atacanţi din România. În opinia mea, este cel mai bun jucător de la Petrolul din sezonul acesta. Este cel mai activ jucător al lor. Mai sunt jucători la Petrolul care mai respectă regula, dar joacă pentru că are valoare. După vara asta, mai are încă trei ani de regulă.

Ce faci dacă păţeşti la fel ca la Real Madrid şi se accidentează toţi cei patru fundaşi centrali? Ce faci dacă ai patru jucători de regulă şi ţi se accidentează toţi? Îţi faci o echipă proastă? 

Octavian Popescu are probleme medicale, abia a venit după o intervenţie chirurgicală, Pantea s-a accidentat grav”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB este lider în campionatul României. Are 54 de puncte acumulate în 25 de etape.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaalex pantea 

viewscnt
Articole similare