Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali îşi ia atacant de TOP! El e omul care trebuie să ducă FCSB în grupele UEFA Champions League

Becali îşi ia atacant de TOP! El e omul care trebuie să ducă FCSB în grupele UEFA Champions League

FCSB

Comentarii

Gigi Becali vrea să transfere atacant de top pentru a avea o şansă reală la accederea în grupele UEFA Champions League.

Gigi Becali pregăteşte cel mai important transfer la FCSB

Până la grupele celei mai importante competiţii intercluburi, FCSB trebuie să câştige titlul în România. Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci formaţia bucureşteană o să caute întăriri pentru preliminariile UEFA Champions League. Una dintre cele mai importante ţinte pentru Gigi Becali este atacantul Louis Munteanu, golgheterul lui Gică Hagi la Farul Constanţa.

După plecarea lui Andrea Compagno, FCSB a rămas fără un atacant clasic, iar Louis Munteanu a fost întotdeauna pe placul patronului de la FCSB. Vestea a fost confirmată chiar în presa din Italia, întrucât fotbalistul român este doar împrumutat în Superligă, la Farul, de la Fiorentina.

„Clubul românesc Steaua Bucureşti, acum numit FCSB, a pus ochii pe Louis Munteanu. Atacantul român născut în 2002, care aparţine de Fiorentina, joacă în prezent sub formă de împrumut la Farul Constanţa, echipă antrenată de legenda fotbalului românesc Gheorghe Hagi.

FCSB ar vrea să-l transfere pe fotbalist, iar acest interes a fost confirmat chiar de patronul echipei Gigi Becali”, scriu jurnaliştii de la firenzeviola.it.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gigi Becali şi motivele care au dus la ruptura de Andrea Compagno

Concret, Gigi Becali vrea doar jucători tehnici în echipă, care să se poată plia pe stilul de joc al FCSB-ului. Ba mai mult, dacă l-ar fi păstrat pe italian, ar fi trebuit să-i ofere un salariu de 25.000 de euro/lună.

„E posibil să ne fi ajutat Compagno în meciuri de genul acesta, cum a fost cel cu Sepsi. Însă câte meciuri credeţi că vor mai urma în stilul ăsta?

Dacă-l mai ţineam, activam contractul următor de 25 de mii de euro pe lună. Am salvat 200 de mii de euro. Sunt unii jucători pe care-i dau, pentru că dacă-i am, îmi e frică să nu cumva să-i bag. Dacă nu-i am, nu-i mai bag. La mine, dacă ştii cu mingea, joci, la mine e fotbal, nu lupte. Dacă nu eşti în stare să faci o preluare, la mine nu joci fotbal.

La mine joci doar aşa ca Băluţă, argintul viu”, a declarat Gigi Becali după victoria celor de la FCSB cu Sepsi, scor 1-0, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: louis munteanugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare