Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a explicat motivul real pentru care l-a dat afară pe Compagno: „La mine nu joci fotbal dacă nu faci asta!” | EXCLUSIV

Gigi Becali a explicat motivul real pentru care l-a dat afară pe Compagno: „La mine nu joci fotbal dacă nu faci asta!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a oferit motivele pentru care a renunţat la Andrea Compagno.

Gigi Becali şi motivele care au dus la ruptura de Andrea Compagno

După meciul cu Sepsi, câştigat de FCSB, scor 1-0, Gigi Becali a intrat în direct la Orange Sport şi a comentat pe marginea mai multor subiecte. Întrebat despre plecarea lui Andrea Compagno în China, finanţatorul liderului din Superligă a explicat situaţia.

Concret, Gigi Becali vrea doar jucători tehnici în echipă, care să se poată plia pe stilul de joc al FCSB-ului. Ba mai mult, dacă l-ar fi păstrat pe italian, ar fi trebuit să-i ofere un salariu de 25.000 de euro/lună.

„E posibil să ne fi ajutat Compagno în meciuri de genul acesta, cum a fost cel cu Sepsi. Însă câte meciuri credeţi că vor mai urma în stilul ăsta?

Dacă-l mai ţineam, activam contractul următor de 25 de mii de euro pe lună. Am salvat 200 de mii de euro. Sunt unii jucători pe care-i dau, pentru că dacă-i am, îmi e frică să nu cumva să-i bag. Dacă nu-i am, nu-i mai bag. La mine, dacă ştii cu mingea, joci, la mine e fotbal, nu lupte. Dacă nu eşti în stare să faci o preluare, la mine nu joci fotbal.

La mine joci doar aşa ca Băluţă, argintul viu”, a declarat Gigi Becali după victoria celor de la FCSB cu Sepsi, scor 1-0, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare