Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Becali a confirmat. Revenire de marcă la FCSB în lupta pentru titlu: "A tot amânat, dar acum va şi juca luni"

BREAKING | Becali a confirmat. Revenire de marcă la FCSB în lupta pentru titlu: "A tot amânat, dar acum va şi juca luni"

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu Sepsi, scor 1-0, şi s-a distanţat la nouă puncte în fruntea clasamentului din Superligă.

Acum, pentru vicecampioana României urmează meciul de la U Cluj, luni, în direct la Orange Sport 1. La partida cu ardelenii va reveni în lot şi Octavian Popescu, indisponibil la partida câştigată de FCSB, scor 1-0, cu Sepsi.

"Va juca şi Octavian Popescu. Joacă luni, pentru că el doar a făcut o injecţie. Trebuia să facă de mult această injecţie, iar el a tot amânat-o. Acum a făcut injecţie, pierde doar un joc, adică cel cu Sepsi, iar de la meciul următor va intra şi el" , a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

FCSB - Sepsi 1-0

FCSB a învins-o, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Băluţă ’16.

  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Alhassan – Al. Băluţă (Creţu ’90), Miculescu (Ov. Popescu ’64), Fl. Coman (Phelipe ’46). Antrenor: Elias Charalambous
  • Sepsi: R. Niczuly – Oroian (Renta ;88), Kecskes (Bălaşa ’88), D. Ciobotariu, Dumitrescu (Varga ’61) – N. Păun – Kallaku (I. Gheorghe ’88), C. Matei, Aganovic (Rondon ’72), Fl. Ştefan – Safranko. Antrenor: Bernd Storck

FCSB este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu nouă mai multe faţă de a doua clasată, Rapid. Sepsi este pe 7, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare