Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mâhnit de rezultatele recente, Laszlo Dioszegi i-a decis viitorul lui Bernd Storck la Sepsi: „Nu vă ascund!”

Mâhnit de rezultatele recente, Laszlo Dioszegi i-a decis viitorul lui Bernd Storck la Sepsi: „Nu vă ascund!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Laszlo Dioszegi a vorbit despre posibilitatea de a renunţa la serviciile lui Bernd Storck, actualul antrenor al lui Sepsi.

Laszlo Dioszegi, despre viitorul lui Bernd Storck la Sepsi

Formaţia covăsneană a pierdut 3 meciuri la rând în Superliga României, iar entuziasmul venirii lui Bernd Storck la echipă pare că s-a diminuat semnificativ. În acest context, au apărut mai multe zvonuri conform cărora Laszlo Dioszegi nu ar mai avea încredere în tehnicianul german. Nimic mai fals! 

Omul de afaceri a precizat încă o dată că vrea să continue cu Storck şi nici nu se pune problema unei demiteri în acest moment.

„Eu unul am alte principii, iar eu de obicei ofer continuitate antrenorilor cu care lucrez. Şi lui Bergodi, dar şi lui Ciobi le-am oferit continuitate, deşi poate că aveam momente în care puteam să renunţ, dar nu am făcut-o.

Nu e niciun capăt de ţară dacă nu prindem play-off-ul cu Storck. Mergem mai departe cu el şi vom lupta pentru locurile 7-8. Putem prinde şi de aici cupele europene. Dacă nu, atunci asta e situaţia şi vom încerca de la anul. Nu vă ascund că mi-ar plăcea să continăm cu Bernd Storck.

Noi vrem continuitate la echipă, iar eu am încredere în acest antrenor. Înţelegerea noastră e până la vară, cu drept de prelungire. Aşa m-am înţeles cu el. Iar dacă şi el vrea, atunci ne vom pune la masă şi vom discuta toate detaliile”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: sepsilaszlo dioszegibernd storck 

viewscnt
Articole similare