Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dioszegi, nemulţumit de atitudinea liderului din Superligă: ”FCSB a tras de timp. O să aibă de furcă în faţa Rapidului”. Ce i-a reproşat lui Storck | VIDEO

Dioszegi, nemulţumit de atitudinea liderului din Superligă: ”FCSB a tras de timp. O să aibă de furcă în faţa Rapidului”. Ce i-a reproşat lui Storck | VIDEO

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Finanţatorul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a tras concluziile după eşecul suferit de echipa din Sfântu Gheorghe la Bucureşti contra liderului FCSB.

Sepsi a pierdut, în deplasare, cu FCSB, scor 0-1, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Golul partidei de pe Arena Naţională a fost marcat de Alex Băluţă ’16.

La finalul meciului de pe Arena Naţională, atât Gigi Becali, cât şi Laszlo Dioszegi au reacţionat cu privire la prestaţiile făcute de echipele lor.

Reproşul lui Dioszegi pentru Storck: ”Schimbările ar fi trebuit făcute mai devreme”

Finanţatorul celor de la Sepsi a explicat că gruparea covăsneană a jucat cu teamă pe terenul liderului din România, dar nici evoluţia echipei bucureştene nu l-a impresionat.

Mai mult, Laszlo Dioszegi a atras atenţia că FCSB rămâne în continuare principala favorită la titlu, dar va avea de tras serios dacă nu va juca mai bine, deoarece Rapid se apropie periculos în clasament.

”Am jucat timorat, ne-am temut de FCSB. N-am reuşit să facem ce ne-am propus. În repriza a doua n-am mai avut condiţie fizică. Nu are cine să bage mingea în poartă. Ăsta este purul adevăr.

Nu cred că FCSB a impresionat pe cineva astăzi. Să avem o posesie de 62%… am avut 7 cornere la 3. Dar nu a intrat mingea în poartă. Am zis încă de la începutul sezonului că FCSB va lua campionatul, dar astăzi nu mi-a plăcut deloc în repriza a doua. O să aibă de furcă în faţa Rapidului.

Este o luptă aprigă pentru play-off, acum am ieşit momentan. Trebuie să jucăm fotbal ca să obţinem asta! Nu am ce să îi reproşez antrenorului. A făcut ce a depins de el. Poate schimbările ar fi trebuit făcute mai devreme. Dar nu e treaba mea.

Ne-ar mai trebui un atacant. Safranko s-a zbătut foarte mult. În repriza a doua ne-am stins şi noi. Rar am văzut un FCSB trăgând de timp, jucând foarte lent în repriza a doua”, a declarat Dioszegi, după meci.

În clasamentul Superligii României, FCSB este lider, cu 54 de puncte, Rapid ocupă locul 2, cu 45 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe şapte, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: sepsifcsb sepsisuperligalaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare