Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îşi ţine aproape jucătorii-cheie: „I-am chemat la mine şi le-am mărit salariile!” | EXCLUSIV

Gigi Becali îşi ţine aproape jucătorii-cheie: „I-am chemat la mine şi le-am mărit salariile!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că le-a mărit salariile lui Lixandru şi Şut, doi fotbalişti pe care îi consideră foarte importanţi la FCSB.

Gigi Becali a confirmat măriri de salarii la FCSB

După meciul cu Sepsi, patronul FCSB-ului a precizat că are mare încredere în Mihai Lixandru şi Adrian Şut, motiv pentru care a decis să le mărească amândurora salariile. Mai mult decât atât, Gigi Becali a comentat şi situaţia lui Radunovic, pe care şi-l doreşte în continuare la FCSB.

„I-am chemat pe Lixandru şi pe Şut, le-am mărit salariile. I-am dat 15 mii de euro lui Şut, avea 10-11 mii, iar Lixandru avea vreo 5-6 mii de euro şi i-am făcut acum 12 mii de euro. I-am chemat eu şi le-am mărit salariile.

Am vorbit cu MM despre Radunovic. I-am zis că vreau să-i prelungesc contractul, el are contract până în iarnă. Dacă are 10 mii, eu îi dau 15 mii. Îl întreb dacă vrea să mai semneze pe doi ani.

El dorea să-i prelungesc contractul cu o mărire salarială de acum, dar eu îi prelungesc cu mărire salarială din iarnă. Am şi eu strategiile mele, nu arunc aşa cu banii”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Gigi Becali a vorbit despre principala rivală în lupta pentru titlu

„Am văzut meciul Rapidului, dar nu o văd principala adversară la titlu. MM şi ceilalţi spun că o consideră mai puternică pe Rapid decât CFR, dar eu zic că e invers. Aşa simt, dar dacă joacă fundaş stânga Manea, nu mai e mai puternică CFR. Nu stau eu să le fac echipa, dar aşa cred.

Crezi că Mutu nu a văzut meciul de aseară? Crezi că Mutu nu a văzut vedetele când au intrat în teren. Mutu a văzut defectele echipei şi le va regla. Mutu vede fotbal, dar mai durează până se acomodează. El va regla echipa.

Noi luăm 15 puncte în următoarele cinci meciuri, inclusiv victorie în Giuleşti. Rapid va lua 9 puncte în următoarele cinci meciuri, îi bate Craiova şi îi batem noi. Dar să vedem dacă Rapid o bate pe UTA. Eu aşa cred.

Dar să o vedem pe CFR. Mie tot de CFR îmi e frică. MM şi ceilalţi ţineau cu CFR, dar eu ţineam cu Rapid. CFR e echipă puternică”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare