Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a numit în direct adevăratul adversar pentru FCSB în Superligă: „MM îmi spune că e Rapidul, dar eu cred invers!” | EXCLUSIV

Gigi Becali a numit în direct adevăratul adversar pentru FCSB în Superligă: „MM îmi spune că e Rapidul, dar eu cred invers!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat la limită duelul cu Sepsi, scor 1-0, în Superliga României.

Gigi Becali a vorbit despre principala rivală în lupta pentru titlu

După meci, Gigi Becali a intrat în direct la Orange Sport şi a comentat victoria de pe Arena Naţională, dar şi lupta la titlu din acest sezon. Patronul liderului din Superligă este convins că principala rivală este CFR Cluj, deşi Rapidul a câştigat derby-ul cu ardelenii.

„Am văzut meciul Rapidului, dar nu o văd principala adversară la titlu. MM şi ceilalţi spun că o consideră mai puternică pe Rapid decât CFR, dar eu zic că e invers. Aşa simt, dar dacă joacă fundaş stânga Manea, nu mai e mai puternică CFR. Nu stau eu să le fac echipa, dar aşa cred.

Crezi că Mutu nu a văzut meciul de aseară? Crezi că Mutu nu a văzut vedetele când au intrat în teren. Mutu a văzut defectele echipei şi le va regla. Mutu vede fotbal, dar mai durează până se acomodează. El va regla echipa.

Noi luăm 15 puncte în următoarele cinci meciuri, inclusiv victorie în Giuleşti. Rapid va lua 9 puncte în următoarele cinci meciuri, îi bate Craiova şi îi batem noi. Dar să vedem dacă Rapid o bate pe UTA. Eu aşa cred.

Dar să o vedem pe CFR. Mie tot de CFR îmi e frică. MM şi ceilalţi ţineau cu CFR, dar eu ţineam cu Rapid. CFR e echipă puternică”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare