Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT! Ifitme taie-n carne vie. S-a ţinut de cuvânt şi a adus pe altcineva: "Vine!" | BREAKING NEWS

OUT! Ifitme taie-n carne vie. S-a ţinut de cuvânt şi a adus pe altcineva: "Vine!" | BREAKING NEWS

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Ifitme, patronul FC Botoşani, s-a ţinut de cuvânt şi i-a adus concurenţă lui Răzvan Ducan (23 de ani), portarul pe care l-a considerat vinovat pentru încasarea unui gol în meciul cu UTA din deplasare, 2-2 la Arad, după ce echipa a condus pe terenul formaţiei lui Mircea Rednic.

Răzvan Ducan nu va avea viaţă uşoară la FC Botoşani de acum încolo, după ce Valeriu Iftime şi şefii clubului au adus un concurent pe post pentru tânărul goalkeeper deţinut în coproprietate cu FCSB. Totuşi, omul de afaceri care controlează echipa nu vrea să renunţe definitiv la Ducan.

Valeriu Iftime anunţă transferul pe care l-a cerut de urgenţă la FC Botoşani: "Vine un portar"

După ce a anunţat în exclusivitate pentru Orange Sport că va căuta o nouă soluţie pentru postul de portar, Valeriu Iftime a şi găsit-o. S-a ţinut de cuvânt şi a adus un goalkeper, cu care s-a înţeles, dar care nu va apăra în meciul cu Universitatea Craiova din etapa a 26-a din Superligă, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

"Avem un portar care vine acum. E un bosniac. Vine sigur un portar, dar nu va fi la meciul ăsta (n.r. – cu Universitatea Craiova). Eu nu cred că Răzvan e un portar la care să renunţăm uşor. Dar eu cred că Răzvan trebuie să muncească mai mult şi să fie mai curajos.

Şi trebuie să ştie că în spatele lui e un portar care îi poate lua locul dacă nu e în formă. Din păcate, în spatele lui n-a fost în ultimul an. Poate şi asta l-a făcut un pic comod, dar sunt sigur că e un portar valoros şi cred că ne va ajuta mult", a spus Valeriu Iftime, conform Fanatik.

Potrivit sursei citate, portarul cu care s-a înţeles FC Botoşani este Luka Kukic (27 de ani), un bosniac care a ajuns deja în România şi va debuta în partida cu FCSB.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Ducan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fc botosanitransferluka kukicinlocuitorrazvan ducanvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare