Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman, pus în ”încurcătură” de Baba Alhassan după ce îl premia din buzunarul propriu pentru fiecare gol | EXCLUSIV

Dani Coman, pus în ”încurcătură” de Baba Alhassan după ce îl premia din buzunarul propriu pentru fiecare gol | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Baba Alhassan a plecat de la Hermannstadt în această iarnă şi a semnat cu FCSB.

Dani Coman, despre Baba Alhassan şi primele din buzunarul propriu

Ghanezul în vârstă de 24 de ani a debutat pentru FCSB în prima partidă a anului, victoria cu scorul de 4-0 cu UTA Arad, de pe Arena Naţională. Fostul jucător de la FC Hermannstadt a prins 15 minute în victoria echipei sale cu UTA.

După ce a jucat titular pentru FCSB în meciurile cu Farul Constanţa şi Sepsi Sf. Gheorghe, ghanezul Baba Alhassan a fost anunţat de Gigi Becali ca va trece pe bancă. 

Mai exact, după victoria FCSB-ului cu Sepsi, scor 1-0, Gigi Becali a anunţat că la următorul meci Baba Alhassan va fi rezervă, deşi ghanezul a avut o evoluţie consistentă.

Situaţia lui Baba Alhassan nu îl îngrijorează pe Dani Coman, preşedintele lui Hermannstadt, echipa de la care a plecat jucătorul. Motivul? ”Este un tip echilibar şi nu citeşte presa!”.

De asemenea, Dani Coman a dezvăluit că îl premia din buzunar pe ghanez după fiecare gol marcat pentru sibieni şi a povestit cum a fost pus în ”încurcătura” de jucător după ce marca pe bandă rulantă!

”(n.r. despre Baba Alhassan) Nu s-a hazardat în driblinguri, a început relaxat, mie mi-a plăcut. Nu aş vrea sa îmi fac o părere ca e la început. El poate juca şi în 4-3-2-1 dar şi inter, la noi a jucat, cel mai bun randament cred că îl dă în doi.

A dat şi goluri multe. Îmi era foarte drag. Avea primă la gol şi i-am spus lui Măldărşanu să nu îl pună să bată penalty-urile (n.r. râde) E un băiat echilibrat, nu prea vorbeşte bine romana, nu citeşte presa”, a declarat Dani Coman pentru Orange Sport. 

În iarnă, FCSB a plătit clubului FC Hermannstadt suma de 600.000 euro pentru transferul ghanezului, iar sibienii au păstrat şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Dani Coman are planuri mari: ”Voi candida pentru funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: baba alhassanfcsbdani coman 

viewscnt
Articole similare