Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman are planuri mari: ”Voi candida pentru funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal!” | EXCLUSIV

Dani Coman are planuri mari: ”Voi candida pentru funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la FC Hermannstadt, Dani Coman, are ambiţii mari: în viitorul apropiat, şi-ar dori să devină şeful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Prezent în studioul Orange Sport, Dani Coman a recunoscut că este o persoană foarte ambiţioasă şi nu are de gând să se limiteze doar la conducerea unui club de fotbal.

Dani Coman vrea şefia LPF

Aşadar, fostul internaţional român şi-a stabilit printre obiective, la un moment dat, să lupte pentru postul de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, acolo unde, în acest moment, şef este Gino Iorgulescu.

Chiar dacă nu a dorit să estimeze momentul în care va intra în cursa pentru LPF, fostul portar este sigur că ar duce fotbalul românesc pe un trend ascendent din acea postură.

Despre FRF nu s-a vorbit niciodată. Cândva voi candida la LPF. Nu e momentul acum. Îmi doresc să progresez în tot ceea ce fac. Cred că aş putea ridica nivelul fotbalului din postura aceea. (n.r. - referitor la salariul mare avut de Gino Iorgulescu) Eu ştiu să trăiesc şi cu bani mulţi bani, şi cu puţini”, a declarat Dani Coman, la Orange Sport.

La alegerile pentru preşedinţia LPF, candidaţii au de îndeplinit patru condiţii esenţiale: să fie cetăţeni români, să aibă studii superioare, să nu fi avut condamnări privative de libertate şi să depună la dosar o propunere din partea unui club din Superligă.

  • Aşadar, următoarele alegeri pentru postul de preşedintele al Ligii Profesioniste de Fotbal vor avea loc în 2027!

Afla mai multe despre: dani comangino iorgulesculpf 

viewscnt
Articole similare