Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Mutu a intervenit şi i-a stabilit viitorul lui Cristi Manea: "Restul e decizia clubului!"

ULTIMA ORĂ | Mutu a intervenit şi i-a stabilit viitorul lui Cristi Manea: "Restul e decizia clubului!"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul CFR-ului, a intervenit şi a anunţat o decizie fermă în privinţa lui Cristi Manea (26 de ani), fotbalistul aflat în ultimele şase luni de contract cu echipa din Gruia. "Briliantul" n-are de gând să îl scoată din echipă, cu o condiţie.

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu FCU Craiova 1948, din deplasare, Adrian Mutu a vorbit despre situaţia contractuală a lui Cristi Manea, care a intrat în ultima jumătate de an de contract cu clubul şi care acum poate negocia şi semna cu orice echipă îşi doreşte şi să plece gratis.

Adrian Mutu n-are de gând să-l scoată din echipă pe Cristi Manea, dar pune o condiţie: "Atâta timp cât îşi face treaba..."

CFR Cluj nu vrea să-l piardă fără cost de transfer, ca atare i-a propus prelungirea contractului şi cele două părţi negociază, dar până acum nu s-a bătut palma. În ciuda faptului că poate Manea poate pleca liber, Mutu n-are de gând să-l scoată din echipă şi să-l tragă pe linie moartă, aşa cum se procedează în majoritatea cazurilor pentru a forţa mâna jucătorului.

Mutu are, însă, o altă condiţie pentru Manea, pentru ca el să rămână titular în echipa care a câştigat cinci din ultimele şase trofee de campioană a României. Antrenorul vrea profesionalim şi implicare din partea fundaşului dreapta, caracteristici de care a dat dovadă până acum.

„Încă e sub contract cu noi, iar atât timp cât îşi face treaba, pe mine... Restul e decizia clubului. Tot ce am nevoie de la el e să fie profesionist ca şi până acum şi să-şi vadă de treabă atât timp cât îmbracă tricoul CFR-ului. Atât timp cât demonstrează şi se antrenează bine, eu nu am nici problemă”, a declarat Adrian Mutu la conferinţa de presă.

Cristi Manea a jucat 13 meciuri (829 de minute) în toate competiţiile sezonului la CFR Cluj, timp în care a marcat o dată.

  • 3,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cristi Manea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cristi maneacfr clujadrian mutucontractsuperliga 

viewscnt
Articole similare