Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să fim de acord". Duckadam a spus "lucrurile bune" pe care le face Gigi Becali | EXCLUSIV

"Să fim de acord". Duckadam a spus "lucrurile bune" pe care le face Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Helmuth Duckadam (64 de ani) a subliniat "lucrurile bune" pe care le face Gigi Becali la FCSB. "Eroul de la Sevilla" nu s-a ferit de cuvinte şi a vorbit despre jucătorii cu care patronul FCSB a avut dreptate când i-a "împins" în faţă.

Helmuth Duckadam a admis că Gigi Becali face şi lucruri bune la FCSB. "Pariurile" Alexandru Băluţă şi Joyskim Dawa i-au ieşit omului de afaceri din Pipera, deşi nu toată lumea a avut încredere, în special în cazul fundaşului central din Camerun adus de la FC Botoşani.

Helmuth Duckadam recunoaşte: "A insistat cu Băluţă şi Dawa. Gigi Becali face şi lucruri bune la FCSB"

Imixţiunile lui Gigi Becali nu mai sunt un subiect tabu de multă vreme, omul de afaceri recunoscând fără ocolişuri că se implică activ în stabilirea echipei de start şi a schimbărilor. Totuşi, Gigi Becali are şi "pariuri" care i-au ieşit de-a lungul timpului.

Jucătorii pe care i-a "împins" în faţă în acest sezon, Joyskim Dawa şi Alexandru Băluţă, răsplătesc încrederea pe care Gigi Becali le-a oferit-o şi au evoluţii bune. Helmuth Duckadam a subliniat faptul că Gigi Becali are meritele sale când vine vorba despre cei doi jucători.

"Să fim de acord şi cu lucrurile bune pe care le face domnul Becali. A insistat pe Băluţă, pe Dawa, pe care toată lumea îl vedea scos din echipă. FCSB are cea mai bună apărare. Un Şut foarte bun", a declarat Helmuth Duckadam, fostul preşedinte de imagine al FCSB, în exclusivitate pentru Orange Sport.

El recunoaşte, însă, că nu se aştepta ca Alexandru Băluţă să se impună la FCSB: "Nu mă aşteptam, bravo lui. S-a integrat repede", a mai spus fostul portar.

Helmuth Duckadam a ocupat, în perioada 2010-2020, funcţia de preşedinte de imagine al FCSB. A plecat, apoi - după ce şi-a dat demisia -, de la clubul patronat de Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbhelmuth duckadamlucruri bunebalutadawa 

viewscnt
Articole similare