Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam a numit echipa cu cel mai bun lot din Superliga şi nu este FCSB: "Anul următor îşi depune candidatura pentru titlu"

Helmut Duckadam a numit echipa cu cel mai bun lot din Superliga şi nu este FCSB: "Anul următor îşi depune candidatura pentru titlu"

Superliga

Comentarii

Helmut Duckadam este conectat la Superliga României şi a numit echipa cu cel mai valoros lot. Fostul portar a numit-o pe Rapid, deşi FCSB conduce campionatul, cu nouă puncte avans.

Helmut Duckadam: "Asta este echipa care are lotul cel mai bun din ţară la ora actuală" 

După ce Rapid Bucureşti a avut o campanie puternică de transferuri în această iarnă, Helmut Duckadam a tras câteva concluzii, când a privit spre echipele care se luptă pentru titlul Superligii. 

"Eu cred că Rapid este echipa care are lotul cel mai bun din ţară la ora actuală, dar şi acolo se va mai lupta. Eu cred că la anul Rapidul îşi depune serios candidatura pentru titlu", a spus fostul portar al Stelei despre lupta din fruntea Superligii. 

Conform Transfermarkt.de, FCSB conduce topul cu o valoare a lotului de 30 de milioane de euro, Universitatea Craiova este a doua echipă, cu 21.7 milioane de euro, iar la distanţă mică este Rapid, cu 21.3 milioane de euro. 

După 25 de etape, FCSB îi dă pe primii doi marcatori din campionat: Darius Olaru, cu 14 goluri, şi Florinel Coman, cu 10 goluri. Albion Rrahmani este principalul marcator al Rapidului şi este pe locul 10 în clasamentul golgheterilor, cu opt reuşite. 

Darius Olaru (6.5 milioane de euro) şi Claudiu Petrila (1.8 milioane de euro) sunt cei mai bine cotaţi fotbalişti de la FCSB, respectiv Rapid

Helmut Duckadam, despre naţionala României: "Sperăm că băieţii îşi vor reveni până la EURO"

"Să vedem. Şi eu sunt curios precum ceilalţi iubitori de fotbal să vedem naţionala la lucru în jocurile amicale (n.r. - în martie, cu Irlanda de Nord şi Columbia), cele două jocuri amicale. Să vedem cum vor evolua băieţii, că nu avem jucători care evoluează meci de meci în străinătate.

În Romania, ştim cum e  campionatul, că e destul de slăbuţ, dar sperăm că băieţii îşi vor reveni până la EURO şi să facem o figură frumoasă", a mai spus fostul preşedinte de imagine de la FCSB, Helmut Duckadam.

Afla mai multe despre: helmut duckadamlot rapidlot fcsb 

viewscnt
Articole similare