Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Luam ţeapă dacă îl aduceam". Gigi Becali, convins după ce l-a urmărit pe fotbalistul adus de Rapid şi pe care l-a dorit la FCSB

"Luam ţeapă dacă îl aduceam". Gigi Becali, convins după ce l-a urmărit pe fotbalistul adus de Rapid şi pe care l-a dorit la FCSB

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a împăcat cu faptul că Rapid a transferat un fotbalist pe care l-a dorit şi el la FCSB. De asemenea, afaceristul a comentat şi campania de transferuri de la CFR Cluj.

Gigi Becali se felicită că n-a transferat doi fotbalişti ajunşi la Rapid: "Luam ţeapă? Luam"

FCSB este liderul Superligii cu 54 de puncte, la nouă puncte distanţă de Rapid, care este pe locul secund. 

După ce a încheiat perioada de mercato în această iarnă, Gigi Becali a programat sosirea unui atacant în vară şi a recunoscut că s-ar fi înşelat dacă l-ar fi adus pe Andrei Borza, fundaşul stânga de 18 ani ajuns la Rapid. 

"L-am regretat pe Borza. Luam ţeapă cu el? Luam ţeapă. Nu e... La Hagi era ceva, aici e altceva. Mi-a plăcut de ăla de la CFR, pe care l-au luat ei... Petrila, da. Nu e jucător de pe urma căruia să iei bani. Ce au mai luat ei? Îl vezi pe vreunul?", a declarat Gigi Becali, pentru Orange Sport. 

Rapidul a achitat 800.000 de euro, iar Farul Constanţa a mai păstrat un procent de 10% dintr-o viitoare vânzare a jucătorului. În trecut, Gigi Becali a dezvăluit că el ar fi oferit un milion de euro pentru Borza, dar suma ar fi crescut după primele tatonări. 

Gigi Becali, despre CFR Cluj: "Dacă fac ca altă echipă care credea că a luat mari vedete..."

Finanţatorul FCSB a fost atent şi la campania de transferuri de la CFR Cluj. 

"Dacă fac ca altă echipă care credea că a luat mari vedete... Am văzut eu ce vedete. Nu dau lume! Nu e vorba de Rapid! Dacă luăm doar vedete să le ţinem pe bancă şi să ne încurce jocul... Ce rost are să iau?

Nu o consider pe Rapid principala adversară la titlu. MM şi ceilalţi spun că pe Rapid o consideră mai puternică decât CFR. Eu consider invers. Fiecare cu părerea lui. Dacă aşa cred, aşa simt. 

Da, dacă joacă Manea fundaş stânga, nu mai are cum să fie mai puternică. Nu stau acum să le fac echipa altora. Dar cred că CFR e mult mai puternică. Crezi că Mutu nu vede efectele meciului de aseară? Şi nu îi mai bagă", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: andrei borzaandrei borza rapidandrei borza fcsbclaudiu petrilaclaudiu petrila rapidgigi becali 

viewscnt
Articole similare