Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafa uriaşă a lui Gigi Becali! Cum l-a pierdut, de fapt, pe Andrei Borza | EXCLUSIV

Gafa uriaşă a lui Gigi Becali! Cum l-a pierdut, de fapt, pe Andrei Borza | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Andrei Borza (17 ani) a făcut subiectul unui dintre cele mai neaşteptate transferuri ale verii în fotbalul românesc.

Rapidul a achitat 800.000 de euro, iar Farul Constanţa a mai păstrat un procent de 10% dintr-o viitoare vânzare a jucătorului.

Gigi Becali i-a refuzat pe Borza şi Grameni

În momentul realizării transferului, Gigi Becali s-a arătat surprins de faptul că rivalii săi au reuşit să-l transfere pe Andrei Borza pentru această sumă, în timp ce el ar fi oferit mai mulţi bani grupării de la malul mării.

Vărul său, Giovanni Becali, neagă total scenariul patronului de la FCSB. Acesta a fost anunţat că Gică Hagi este gata să-l cedeze pe Andrei Borza pentru aproximativ 1.000.000 de euro, însă Gigi Becali ar fi declarat că nu-l interesează.

  • În discuţie era inclus şi Constantin Grameni, un alt fotbalist pe care Rapidul îl doreşte foarte mult.

Coincidenţă sau nu, în aceste zile, Mihai Stoica a recunoscut că FCSB mai doreşte să transfere un fundaş stânga până la finalul perioadei de ”mercato”.

Ce treabă avea Pietro? Gigi Becali ştia de când i-a luat pe Coman, Nedelcu, de la Hagi, că Pietro e la Hagi. 

Pietro îl mai are la Hagi doar pe Louis Munteanu. Eu am vorbit cu Gigi şi i-am zis: `Băi, Gigi, ţi-am spus că Gică Hagi îl vinde pe Borza în jurul la 1.000.000 de euro`. Mi-a zis: `Nu mă interesează nici Borza, nici Grameni`. `Bine, Gigi!`.

Prima dată l-am chemat pe Gigi. E normal. Pentru că dă nişte salarii bune. E adevărat mi-e şi puţin teamă că nu joacă bine 2-3 etape şi nu-l mai bagă. Mi-e teamă în sensul ăsta.

Dar uite că Borza la Rapid a jucat un meci bun, unul mai puţin bun, dar continuă. Mi se pare că Rapidul este o echipă bine organizată. Nu i-au decizii la repezeală. Stai, am un antrenor, dar trebuie să-l las. Trag o linie la final.

Borza ar fi riscat mai mult la FCSB. La Rapid, mai puţin”, a declarat Giovanni Becali la ”SportCast cu Sile”, pentru Orange Sport.

Iată ce declara Gigi Becali în urmă cu câteva săptămâni, în legătură cu Andrei Borza: 

”(n.r. - dacă a fost surprins de transferul lui Borza la Rapid) Într-un fel da. Că eu am dat un milion şi el s-a vândut cu 800.000. Nu cred. Eu am zis că dau 1 milion. Am vorbit şi cu Pietro Chiodi. El a zis că vrea 3. Nu am vorbit cu Hagi, că el nu se bagă la transferuri.

Afla mai multe despre: borzagiovanni becaligigi becali 

viewscnt
Articole similare