Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Rapid! Şucu îl împrumută în Liga 2 pentru a prinde experienţă

OUT de la Rapid! Şucu îl împrumută în Liga 2 pentru a prinde experienţă

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a anunţat cedarea unui fotbalist în Liga 2 din România.

Rareş Stanciu, împrumutat de la Rapid la CS Tunari

FC Rapid a anunţat, marţi, că jucătorul Rareş Stanciu, în vârstă de 19 ani, a fost împrumutat până în vară la CS Tunari, în liga secundă.

Rareş a debutat pentru echipa mare în "amicalul" cu CS Tunari (3-0), din octombrie 2023.

19 meciuri a jucat Stanciu pentru echipa de tineret a Rapidului şi a marcat 2 goluri.

Damjan Djokovic, despre plecarea de la FCSB şi transferul la Rapid: "E normal să cauţi altceva dacă nu mai eşti în planuri. Fotbalul e business"

La începutul lui 2024, Damjan Djokovic a plecat de la FCSB la Rapid, acceptând să-şi rezilieze contractul cu "roş-albaştri" deşi avea un salariu important, 20.000 de euro pe lună. Mijlocaşul a vorbit cu Orange Sport despre ultima perioadă de la FCSB şi a spus că a început să-şi caute echipă atunci când a văzut că nu mai este folosit.

"Fotbalul rămâne business şi dacă un jucător nu mai e în planul tehnic, sportiv, e normal să caute alt angajament. Şi după m-am gândit ce ar fi bine pentru mine", a spus Damjan Djokovic, pentru Orange Sport, care a vorbit şi despre motivele pentru care a acceptat oferta Rapidului.

"Rapid are un proiect ambiţios, frumos, care îţi da sentimentul că jucător că trebuie să dai ce e mai bun din ţine. Pentru că ai în spate conducere, fani, e un sentiment frumos şi asta voiam să simt", a mai declarat Damjan Djokovic, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Damjan Djokovic a marcat golul victoriei Rapidului împotriva CFR-ului, fosta sa echipă, 1-0 în Gruia, în etapa a 25-a din Superliga României.

Afla mai multe despre: rapidtransfersuperliga 

viewscnt
Articole similare