Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Djokovic dă cărţile pe faţă! Cum l-a convins Rapid să lase salariul mare de la FCSB: "Fotbalul e business. E normal să caut asta" | EXCLUSIV

Djokovic dă cărţile pe faţă! Cum l-a convins Rapid să lase salariul mare de la FCSB: "Fotbalul e business. E normal să caut asta" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Damjan Djokovic (33 de ani) a vorbit despre motivul plecării de la FCSB şi a spus că a fost convins să accepte oferta Rapidului, rivala din Bucureşti a "roş-albaştrilor", după doar câteva luni petrecute la echipa lui Gigi Becali.

Deşi a început bine şi transferul său părea unul reuşit, Damjan Djokovic a ajuns pe lista neagră la FCSB după câteva meciuri în care nu l-a convins pe Gigi Becali. Tras pe linie moartă, croatul şi-a găsit alt angajament la Rapid, iar acum vorbeşte despre motivele alegerii sale.

Damjan Djokovic, despre plecarea de la FCSB şi transferul la Rapid: "E normal să cauţi altceva dacă nu mai eşti în planuri. Fotbalul e business"

La începutul lui 2024, Damjan Djokovic a plecat de la FCSB la Rapid, acceptând să-şi rezilieze contractul cu "roş-albaştri" deşi avea un salariu important, 20.000 de euro pe lună. Mijlocaşul a vorbit cu Orange Sport despre ultima perioadă de la FCSB şi a spus că a început să-şi caute echipă atunci când a văzut că nu mai este folosit.

"Fotbalul rămâne business şi dacă un jucător nu mai e în planul tehnic, sportiv, e normal să caute alt angajament. Şi după m-am gândit ce ar fi bine pentru mine", a spus Damjan Djokovic, pentru Orange Sport, care a vorbit şi despre motivele pentru care a acceptat oferta Rapidului.

"Rapid are un proiect ambiţios, frumos, care îţi da sentimentul că jucător că trebuie să dai ce e mai bun din ţine. Pentru că ai în spate conducere, fani, e un sentiment frumos şi asta voiam să simt", a mai declarat Damjan Djokovic, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Damjan Djokovic a marcat golul victoriei Rapidului împotriva CFR-ului, fosta sa echipă, 1-0 în Gruia, în etapa a 25-a din Superliga României.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: damjan djokovicfcsbrapidofertatransfersuperliga 

viewscnt
Articole similare