Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa, transfer de TOP! „Motoreta” semnează cu un club care va juca în Europa sezonul viitor

Adi Popa, transfer de TOP! „Motoreta” semnează cu un club care va juca în Europa sezonul viitor

Fotbal intern

Comentarii

Adi Popa (35 de ani) este foarte aproape de un transfer important.

Adi Popa se întoarce! Semnează cu un club important din Europa

Fostul jucător de la FCSB este liber de contract după despărţirea de Concordia Chiajna. Mijlocaşul ofensiv a evoluat ultima dată în Liga 2, dar acum este hotărât să revină în forţă! Adi Popa a dezvăluit că negociază cu mai multe cluburi, iar oferta cea mai importantă este de la un club din străinătate care va evolua în competiţiile europene. Totuşi, Adi Popa a refuzat să ofere un nume concret înainte de semnarea contractului oficial.

„Sper că în curând - astăzi, mâine - să semnez. Să se concretizeze una dintre discuţiile pe care le am. Nu m-am gândit să mă retrag. Vreau să joc, încă pot. Odată retras, nu mai există cale de întoarcere.

Nu vreau pun stop, apoi să revin. Nu sunt genul. E greu să stai acasă şi să te întorci la 38-39 de ani... A fost un caz prin Japonia, dar nu vreau să fac asta.

Sunt în discuţii şi cu echipe din ţară, şi din străinătate. Din afară, negociez cu o echipă care va juca în Europa anul viitor. Sper să semnez în următoarele ore, însă nu ţine doar de mine”, a declarat Adi Popa, potrivit gsp.ro.

„FCSB nu a fost niciodată Steaua!”. Adi Popa pune ”tunurile” pe echipa lui Gigi Becali

„Nu a fost niciodată (n.r. - când va redeveni FCSB Steaua?). Legal, instanţele o spun, nu o spun eu. Nu au fost niciodată. Ei sunt SC FC FCSB, înfiinţaţi în 2013. Asta spun cei de la Registrul Comerţului. Adică nu o spun eu sau altcineva de la CSA sau de la FCSB. Spun actele.

Ei tot propagă în media minciuni. Că palmaresul se ia de la capăt... Sper să se termine cât mai repede şi să vedem cum se împart mesele. Dacă spui după aceea că eşti Steaua şi nu deţii Liga Campionilor, atunci nu mai am ce să discut”, a declarat Adi Popa, la ”Un Podcast”, pe Youtube.

 

Afla mai multe despre: adi popafotbal interntransfer 

viewscnt
Articole similare